Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dkklklklklklk

jak mozna podniecic kobiete bez minetki?

Polecane posty

Gość dkklklklklklk

tak aby była cała mokra?

Gość ....szuka pomocy n forum../
rzeczywiscie Cisie nudzi;d palec jej wloz;d

Gość dkklklklklklk
jestem kobieta:P a w dodatku dziwica i zawsze sie zastanawiałam czy mozna naprawde podniecic nie dotykajac jezykiem genitaliów

Gość ....szuka pomocy n forum../
mozna;d ale ciezko;d

Załamka :O Pocieszające jest to, że poprawiacie moje samopoczucie, bo skoro jedyną znaną drogą osiągnięcia podniecenia jest dla niektórych lizanie łechtaczki to znaczy, że jestem demonem seksu :D Potrafię podniecić kobietę nawet w ogóle jej nie dotykając :classic_cool:

Gość Dzika Mamba
doby kochanek wystarczy że spojrzy, a kobieta już płonie :D ale Ty nim nie jesteś...może młody jestes...a może taki Twój 'urok'

Gość o fuckkkk
czy wszyscy faceci są aż tak tępi...

całowanie szyji jest bardzo podniecajace :) tak samo jak całowanie uszu czy ramion :) nie wiem co wy macie z ta minetka:/

Gość stan za kobieta
i piesc delikatnie jedna reka piersi a druga lechtaczke, to jest to odjazd na maksa ja to uwielbiam od razu jestem mokra

Gość kurcze...
możesz zacząć od głębokiego pocałunku w usta, później powoli całowac jej szyje (przy okazji możesz delikatnie possać (nie pogryźć! chyba, że jest masochistką) jej ucho i szepnąć coś podniecającego w stylu "tak bardzo Cię pragnę " W tym czasie możesz masować jej piersi. Tylko nie skuiaj się na samych sutkach. Ujmij w dłoń całą pierś i delikatnie ugniataj (masuj pocieraj jak tam chcesz) ale DELIKATNIE piersi są raczej wrażliwe. Później możesz wziąść do ust jej sutek (nie gryźć) lekko possać. Możesz zapytać czy woli mocne czy słabe pieszczoty.

Gość stan za kobieta
jestem wtedy tak podniecona ze od razu pragne penetracji a wy dziewczyny lubicie jak wam sie piesci jednoczesnie piersi i lechtunie?????????

Gość kurcze...
Zresztą jej reakcja będzie mówiła sama za siebie. Potem całując ją możesz np masować jej pośladki (tu możesz użyć więcej siły ze względu na mniej zakończeń nerwowych) wskazane jest masowanie wewnętrznej strony ud tak jak i brzucha czy pleców

Gość kurcze...
nie wyszystkie kobiety od razu są gotowe na pieszczoty łechtaczki, wiec najpierw możesz się z nią tak troche "pobawić" na 90% zauważysz kiedy będzie chciała czegoś więcej

Gość kurcze...
no i jak nie chcesz minetki to zaangażuj paluszki tylko poczekaj aż będzie mokra bo inaczej sprawisz jej ból a nie rozkosz

Gość Hm to ja jestem dziwna
Bo mi wystarczy, jak: pocaluje sie z atrakcyjnym facetem, a juz jestem mokra... a moze nimfomanka? :P

koszmitka......masz boga sexu?????? za znajomego........dno! wy koorwa z tymi textami....bog ten,bog tamten.....ja pierdoole!!! i zamiast chlopak.....to jest facet!!!! FACET.....to ja jestem!....bo do tego trzeba dorosnac:))))) ale duza roznica pomiedzy minetka a robieniem naraz piersi i lechtuni.......zapomnieliscie ocalowaniu......koooorwa!!!!! o zwyklym calowaniu......jak znacie sfery erogenne kobiety to powinniscie wiedziec ze juz po calowaniu kobieta jest mokra!!!!! ale to trzeba umiec....hehehehe.....a ja.....UMIEM!!!!

Gość Hm to ja jestem dziwna
Ja nie zapomnialam :D

Gość chudzielec_wysoki
wystarcza odpowiednie pieszczoty piersi i lechtaczki reka i moze dostac orgazmu bez lizania i bez czlonka.

Gość chudzielec_wysoki
dokladnie to mialem na mysli, robilem to mojej eks i ja podniecalo maksymalnie. dochodzila bez dotkniecia czlonkiem...

Mój facet zawsze otwiera okno troche,żeby zrobiło mi się zimno,a pożniej cały taki ogrzany się na mnie kładzie...ehhh:))) aż mi sie teraz zachciało;D Nooo,a potem wiadomo rączki ida w ruch;)))