Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 555555556665

co sądzicie o mężczyznie

Polecane posty

Gość 555555556665

który jest niezbyt atrakcyjny fizycznie bardzo pewny siebie i wiecznie opowiada o tym jak to kobiety się w nim zakochują i na niego "lecą"ileż to on ma koleżanek,gdzie go która koleżanka zaprosiła itd...fakt faktem ma tych koleżanek i z dziewczynami nie ma problemu..ma laski o wieleeeee ładniejsze od niego bo sam co tu duzo gadać ale jest brzydki....kobiety lecą na pewność siebie? i do szału doprowadza jak ten gość każdej lasce opowiada ile to on ma adoratorek i co one by nie zrobiły żeby się z nim nie przspać:Ona cholere to robi?może zostawić dla siebie

Gość Kikkksjjs
ma kompleksy

tez znam takiego:O ale powiem ci tak.. pewność siebie u faceta jednak wiele potrafi zdziałać ...ja zawsze lubiłam pewnych siebie facetów ...ich pewnosc siebie przyciąga...a wyglad u faceta przeciez nie wazny jest:P

Gość magdalenkaaaaaaaaaaaaa3
moim zdaniem to sposob maskowania ogromnych kompleksów.nigdy nie bedzie wierny bo zawsze bedzie szukał rozpaczliwie potwierdzenia własnej atrakcyjnosoci.na prawde pewny siebie facet nie chwali się w ten sposób

Gość 555555556665
dobra ale on na prawdę nie ma problemów z kobietami wiec jakie kompleksy?tylko niegdy nie spotkałam się z aż takim przechwalaniem to jak zjakiegoś serialu komiediowego ulubiony jego temat:O

A ja spotkałam takiego faceta. Niezbyt atrakcyjny a panienek miał więcej niż największy przystojniak jakiego spotkałam. A wiesz dlaczego? Bo wyrywał wszystko co się rusza - te ładniejsze, fajniejsze, głupsze itp a potem która się dała zaciągnąć do łózka była na ustach wszystkich jego znajomych. ten koleś chciał podbudować własne ego - dobrze wiedział, że nie jest bogiem, więc chwalił się ile to panienek zaliczył, żeby w oczach innych stać się lepszym. Tylko szkoda, że większość z jego kochanek to zwykłe szmaty, narkomanki i dziwki. Najlepiej nie słuchaj takich przechwałek, bo pewnie połowa z tego to ściemy...

Gość kiepski ferdynant
lecą na niego ale te z plakatów które ze ścian sie odrywają.

Gość 555555556665
i wiecznie opowiada mi o swoich koleżankach ze świata mody,które na prawde ma.Kleżanki modelki to codzienna tematyka naszysch rozmów..niby fajnyz poczuciem humoru ale tak mnie to drażni że zastanwiam się czy po sylwestrze tego nie zakończyć

Gość Alleksanddra
też takiego miałam brzydki był ale coś miał w sobie fajnego i tez się tak przechwalał i nie wierzyłam dopóki...nie zostawił mnie dla innej:)dodam że podobno jestem atrakcyjna i kazdy się dziwił co w nim wiedzę bo on odbiegał od kanonów urody a to on mnie olał....:)i miał baaaaaardzo dużo lasek wczęsniej

Gość Truskawka.
Pewność siebie to potęga. Przystojniak pozbawiony całkowicie pewności siebie ma o wiele mniejsze szanse- taka szokująca prawda.

"Pewność siebie to potęga." hehe potwierdzam. do tego odpowiednie zachowanie oraz słowa łamią niejedne kobiece opory ;)

Gość Alleksanddra
dobra ale to o czym tu piszcie do żenada a nie pewność siebie..tylko zarozumiałość i pyszałkowatość jakiegoś prymitywa a tu już nie jest seksj tylko śmieszne

Gość Truskawka.
Zgadzam się, ten mężczyzna to akurat przesada. :) Pewność siebie taka umiarkowana po prostu przyciąga, bo kobieta patrzy od razu na niego, jak na kogoś lepszego od innych, mniej dostępnego albo inaczej- przy nim czuje się sama lepsza.

Gość Truskawka.
"niego" w sensie mężczyznę ogólnie, nie tego w temacie :P