Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KARINAAAAAAAAA

TAK MI ODPISAL MOJ FACET !!

Polecane posty

Gość KARINAAAAAAAAA

napisalam swojemu facetowi smsa z zyczeniami ... rozpisalam sie az na 3 ... i na koncu napisalam ,,Kocham Cie:*'' ,a on co odpisal?tylko tyle ,,nawzajwem:*'' no kurde ! ani kocham ani nic ;( i ja do niego pisalam jak do chlopaka ,a on do mnie ,,nawzajem'' ;/zarabiscie co? juz sie z nim poklocilam na same swieta ;( napisalam mu ze nie musi mi juz tego mowic i ze nie bede sie prosic (bo zawsze ja pierwsza mu to mowie)...nic nie odpisal..pff ;( mam okres ,wszystko mnie wkurza,spoznil sie 2 tygodnie .. jestem chodzacy nerw :[ widac jak on sie stara ;(

Gość nocą
typowe dla nich nie generalizujac bo sa i osobniki wrazliwe jak mój mąż , szkoda Twoich nerwów , oni są z Marsa ;)

Gość KARINAAAAAAAAA
wlasnie ,sa z marsa wrr i mnie to wkurza ;( wogole nie sa wylewni .. czasem chcialabym ,zeby moj facet sie zmienil :( byl bardziej wrazliwszy i romantyczny i wkladal serce w to ,co robi :( ale jestem zla,popsul mi swieta ;/

Gość nocą
co do zmian są mozliwe ale na resocjalizację reaguje moze co 10 ;) jak facet nie ma w sobie empatii to raczej trudno go zmienic ps. z autopsji wiem ze jak facetowi zalezy to się stara a jak robi tak jak Twój to albo jest zbyt pewny siebie i wie ze starac się nie musi albo po prostu ma w nosie wszelkie wysiłki i zaangazowanie

Gość oer
Ale o co ci chodzi? Takiego faceta sobie wzielas, to masz. Nie wiem, w czym widzisz problem.

kocham cię napisałaś na końcu i dziwisz się że nie zauważył :P przyszedł pierwszy sms z jakimś świątecznymi wierszykami to odpisujemy nawzajem i reszta do kosza... przecież i tak chyba wszyscy przepisują takie bzdury z netu i wszystkim rozsyłają więc :P

Gość dokladnie ich sie nie zrozumie
nawzajem z calusem:) to dobrze:) nawzajem odnosi sie pewnie i do zyczen i do kocham cie:)

Gość ws
zalujesz ze ci nie napisal ze cie kocha smsem?

tak to ja mówiłam petentą w pracy jak mi życzenia składali tzn. dziękuję wzajemnie Fajnie masz.

Gość KARINAAAAAAAAA
ale sie zdenerwowalam :( bo zawsze ja pierwsza musze mowic,bo takto chyba rok bym czekala ,az by mi powiedzial sam od siebie,ze kocha;/

to nie mówi pierwsza i czekaj ten rok, przynajmniej będziesz wiedziała, że mówi to, bo tak czuje, a nie dlatego, że zadziała na niego reguła wzajemności

A mój mi jeszcze nic nie odpisał :) zaprosiłam go na wigilie i do tej pory nie odpisuje. I czy ja wyglądam na przejęta? :) Wystarczyłoby mi zwykłe tak albo nie... A ty się przejmujesz, że nie napisał Ci głupiego Kocham Cię. Ejj no skoro robisz problemy o takie pierdoły to nie dziwie się mu:)

Gość
Moje babsko śle mi po 20 smsów dziennie. Jakby nie można było tego wszystkiego załatwić dwoma rozmowami po 5 minut - rano i wieczorem. SMSy tylko faceta wkurwiają. :o