Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna w wigilię

Spędzisz ze mną wigilię na kafe?

Polecane posty

Gość samotna w wigilię
tu nie chodzi o wychodzenie do ludzi, chodzi o to ze nie mam z kim spedzic swiat, z kim podzielic sie oplatkiem i to mnie dobija

Gość samotna w wigilię
no tak powod jest taki ze nikogo nie mam, tak a nie inaczej ulozylo mi sie zycie i tyle

a znajomi z pracy szkoly? przyjaciele? skoro piszesz ze nie masz rodziny co z przyjaciolmi? dlaczego ich nie masz? skoro cie nei zaprosili tzn ze ich nie amsz....

Gość samotna w wigilię
no nie mam, znajomych mam, al nie na tyle zeby mnie na wigilie ktos zaprosil

Gość samotna w wigilię
matko nie bede tu opowiadac swojego zycia, co jak i dlaczego, chcialam najzwyczajniej w swiecie pogadac o byle czym i tyle, i nie myslec :(

to jest dla mnei tragdia ze bylem na tym urlopie od poniedzialku ( hehe w poniedzialek poniewaz ciagle do mnie z pracy dzwonili to poszedlen na 2.5h ) nawet nei wiecie jaki szczesliwy bylem, ale za to we wtorek niew eidzac co ze soaba zrobic bo w sklepach ludzi pelno, w parkacjh zimno... wiec poniewaz w domu juz dawno mialem posprzatane wywalilem wszytskie ubrania z szafy i je poskladalem jeszce raz.... bo mi zajecia brakowalo.... a wlasnie i nikt do mnei nie zadzwonil w sprawie sluzbowej we wtorek... tragedia..... same pieprzone zyczenia... jak ja nie lubie swiat..... ale jeszcze tylko dwa dni i w sobote juz mam wyjazd :)

Gość samotna w wigilię
pa

Gość nijajajaja
hej ja tam nie narzekam glowa do góry nie pojechałam do domu bo nie miałam kasy poza tym tam tylko siostra ze swoimi dziecmi i chłopakiem ( jest odemnie o 20 lat starsza i nigdy nie miałyśmy dobrego kontaktu- szacunek był ale niewiele ponad cześć i do widzenia- szkoda mama we włoszech brat w anglii mój T. pojechał do swojej rodziny bo jest z nią związany a jeszcze nie jesteśmy małżeństwem poza tym nigdy nie lubiłam świąt kobiety się przepracowywały mama padała z nóg a chłopy a była i ch większość nie ruszyli nawet palcem często ojciec był pijany i gdy reszta się dzieliła opłatkiem a z ubikacji słychać było żyganie a w ogóle to wyglądało tak że wszyscy szybko jedzą i po 15 min, do swojego pokoju przed tv czasem jeżdzijliśmy do toksycznej babci od której można usłyszeć ;ale okropnie przytyłaś... i takie tam zawsze czułam się gorzej podczas świąt i w tym roku postanowiłam po cięzkim okresie na studiach zostać z moim baldurs gate i wiedżminem ew. tv i jakąś komedią romantyczną Przykro mi że nie masz nikogo ale na pewno kiedyś znajdziesz

Gość gfoooo
Hej, samotna. Ja byłam na wigilii u ojca, chociaż bardzo chętnie nigdzie bym nie poszła, ale nie chciałam mu robić przykrości. Przede mną samotne 2 dni świąt i pewnie taka reszta życia - już chyba z własnego wyboru. Z ludźmi mi się nie układa i już nawet przestałam starać się coś z tym zrobić.