Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak mi zleee/

czy ktos tez nie bedzie mial wigili w tym roku??

Polecane posty

Gość tak mi zleee/

:(ja nie bede miala...rodzice sie poklocili starsznie i mama powiedziala ze wigili nie bedzie:(to juz drugi rok:(jest mi tak zle najchetniej bym sie rozryczala...czuje ze nie mam rodziny...i jeszcze te reklamy i piosenki:(jestem zalamana:(

Gość mmam takie oto pytanie
Nie można nie mieć Wigilii, można jej jedynie nie obchodzić. Wigilia to przeddzień jakiegoś dnia, rzecz jasna.

Gość a ja bede miec taka
udawana i tez mi sie ryczec chce...woalabym nie miec wcale chyba niz taka na sile;/ ale co tam swieta szybko mina i bedzei dobrze glowa do gory:)

Gość aguna
my co roku jezdzilismy na wigilie do ciotki a w tym roku tata sie z siostra poklucil i wigili nie ma, a w domu tez jej nie bedzie... nienawidze swiat ;/ czemu inni maja normalne rodziny?

Gość wiem jak to jest
nie zastanawiaj sie za wiele dlaczego, czas szbko leci, mysl ze kiedys bedziesz miala wlasna rodzine i nigdy nie pozwolisz by miala miejsce taka sytuacja, trzymaj sie!

Gość a ja bede miec taka
a myslalam ze tylko ja mam nienormlana rodzinke;/ jest jak jest ale obiecuje sobie ze jak bede miec swoja wlasna rodzine to nigdy nie dopuszcze do takich sytuacji:) dziewycznki ja wam zycze mimo wszystko mnostwo spokoju i szczescia w te swieta:)

Gość aguna
ehh... tylko sama nie wiem czy w ogole chcialbym miec kiedys woja rodzine? ;/ jak mialoby moje malzenstwo wygladac jak moich rodzicow to wole byc stara panna niz sie meczyc cale zycie

Gość tak mi zleee/
ja wiem:(ale niestety tez wieczor bede musiala jakos przezyc ale napewno nie obejdzie sie bez lez:(bo jest mi tak bardzo smutno:(moi rodzice ostatnio bardzo dobrze sie rozumieli a dzis rano sie klocili bylam taka zla:(dlaczego akurat na wigilie wlasnie dzwonil brat i moiwl ze zminil plany i wlasnie wpadnie z rodzinka na wigilie ja juz sama nie wiem jak to bedzie wszytskko wygladalo...no ale nic ja spadam trzeba sie pomalu szykowac:(zyczcie mi milego wieczoru:(

Gość Izabelaaaaa18
dziewczyny... ja raz tak mialam moi rodzcie strasznie sie poklocili przed switami... wiem jak sie czujecie. mimo wszystko życzę wesołych świąt, dużo ciepła, zdrówka, szczęscia ! w wigilię lecą fajne filmy w telewizji.. jakiś kawałek ciacha, kakao... mozna pod kocykiem przed telewizorem sobie humor poprawic:) pozdrawiam!

Gość tak mi zleee/
dziekujeeeeeeee;*

Gość U mnie tez nie bedzie.........

Gość ulala i em aniaaaa
idzicie do kosciola na pasterkę sie pomodlic przynajmniej to bedzie ok