Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość varszavka

on 40 lat, ja 20 ! nasz seks jest do niczego

Polecane posty

Gość varszavka

mam 20 lat, spotkalam w swoim zyciu wielu facetow, gowniarzy, ktorzy byli do niczego, jedyne co bylo w nich fajne to, ze byli dobrzy w lozku... ale poza tym zdradzali itp. wkoncu znalazlam wymarzonego mezczyzne, faceta mojego zycia (jestesmy razem 3 lata)... kiedy go poznalam mialam 17 lat on 37... teraz mieszkamy razem od ponad roku, jest wspaniale, szczerze go kocham i nawet chce sie z nim zwiazac na stale, a nawet miec dziecko... jednak... jest jedno bardzo przykre ALE :(((( i nie wiem co z tym zrobic... grzesiek jest dosc slaby w sprawach lozkowych....... ja mam duze potrzeby, a on nie ma ich prawie wcale. uprawiamy seks 1-2 w tygodniu i nie jest on jakis wysmienity... jest bardzo przecietny... czy wspanialy, czuly, kochajacy i wierny facet moze byc partnerem do konca zycia jesli nie spelnia moich seksualnych potrzeb?

no widzisz, nawet ludowe przyśpiewki są w tym temacie zgodne: On zimny, on zimny, ona gorąca, On zimny, on zimny, ona go trąca, I lewą nóżkę na niego kładzie Ruszaj sie ruszoj , ty stary dziadzie :P

Gość varszavka
jesli chodzi o seks to raczej ja lecialam na niego i to ja zawsze go namawialam do seksu... on praktycznie od poczatku byl w tej kwestii ten bardziej ospaly :D

Gość wiesz ze w przypadku
faceta od 30-tki zaczyna sie rownia pochyła pod względem seksu, tak wiec bedzie tylko gorzej. :classic_cool:

Gość Marietta7
Niestety, on jest juz nie mlody, wiec libido mu bedzie spadac a Tobie rosnac, bedzie coraz gorzej. Poza tym moze on nie zdradza bo jest tak kiepski w lozku? Kurde, ja nie chcialabym takiego starego capa :(

Gość sjdfhyrg
poznalas go majac 17 lat, wczesniej mialas wielu facetow dobrych w lozku? czyli do 17 mialas tych wielu facetow? niezly przyklad puszczalstwa,

Gość Sratatatatatatatatata
xxyyxx ty sfrustrowany jelopie!:D lepiej mnie nie prowokuj bo zaraz moge zniesc ten moj grzeczny plaszczyk i znizyc sie do twojego poziomu ale przeciw tobie:D chamstwem za chamstwo :P pewnie miales kobite suke ktora ci przyprawiala rogi a teraz sie wyzywasz:D uwazaj bo peknie ci zylka w kroczu z nerw:D

miałaś kobieto pecha i trafiłaś na jakiegoś, goscia z niskim libido. Mam 40+ i raczej  żona moja nie narzeka, ale tu trzeba sobie powiedzieć wyraźnie. Nie nic za darmo i za nic, chcesz być dobry w łóżku, zero papierosów, zero gorzałki, czasem winko, zero stresów, a jeśli nie można to minimum. Ja do roboty zasuawam rowerem, tylko śniegi po pas i mróz 700 stopni minus, potrzymuje mnie od tego, a będzie sprawność, jak się patrzy.

Gość varszavka
moj pali niestety

Gość sjdfhyrg
ale za to pewnie jest bogaty, przyznaj sie :) co ci sie spodobalo w takim starym pryku, prezenty, kolacje itp 🖐️

Gość pali czy nie pali
taki po prostu chłodny chłop z małymi potrzebami - to się z czasem tylko pogłębi. Zastanów się czy wytrzymasz bez seksu w dalszym zyciu.

Gość sjdfhyrg
musisz wyboerac, kasa albo seks :) z drugiej strony pomysl ze niektore laski maja forse za seks a ty masz forse i brak seksu, wiec wedlug poplatanej logiki dziwka nie jestes :P

Gość sjdfhyrg
chociaz nie, sory, prostytucja moze byc nie tylko za forse, tez za mieszkanie, opieke itp czyli typowe zwiazki dwudziestek ze starymi dziadami

Gość yyxxyy
pustaku :P

Gość varszavka
to niemile co piszecie.. my sie kochamy...... to pradziwe uczucie

Gość odkj erhf
to niemile co piszecie.. my sie kochamy...... to pradziwe uczucie to samo twierdzi edytka zajac z czarkiem pazura i rubik z agatka :)

Gość s p F yhhy q

Gość SADEE
SPOKO TO HIE O WIEK CHODZI ALE GOŚĆ POPROST ZAWSZE BYŁ CIENKI W TE KLOCKI. 40-LATEK MOŻE OJ MOE;]

Gość dhs
ale moralność...kurcze, co za czasy ...jak osoba w wieku 17/20 lat , bez wykształcenia, z niewielkim bagażem życiowym, może decydować o swojej przyszłości...jak nic będzie dramat, dziewczyno, odkochaj się i zacznij żyć ...po co Ci dziadek...szkoda życia, uciekaj póki masz szansę zaznać szczęścia bez konfliktów i nerwów....

Gość pokolenie kobiet stawiających
seks ponad wszystko i weź tu szukaj porządnej kobiety?

Gość 17/20 lat i ty mówisz
, że spotykałaś się z gówniarzami to ile oni mieli lat 12? Przecież sama jesteś dzieckiem szczególnie mentalnie nie dorosłaś mimo, że seks masz za sobą/

Gość duza roznica, duzy problem
wymien dziadka na lepszy model mialas problemy z ojcem??

varszavka nie słuchaj głupot... w życiu są sprawy ważne i ważniejsze... ale to Ty musisz je dostrzec... które są którymi, jesteś młoda... za młoda by piętrzyć przed sobą problemy życia dorosłego...

Gość Heniu
Ja mam prawie 40 i jeszcze nie spotkałem dziewczyny, z którą byłoby mi dobrze w łóżku. Wiem, że są takie co lubią seks często i ostro no ale ja takiej jeszcze nie spotkałem widocznie, choć szanse rosną bo libido mi spada, dziś dwa razy dziennie to maks :) Próbowałem z różnymi kobietami (miałem około 10 stałych związków i kilkanaście romansów), grubymi, chudymi, skromnymi, wyzywającymi, nawiedzonymi i upadłymi - seks był tak samo beznadziejny, na wszystko trzeba było je namawiać a jeśli coś robiły to na zasadzie "a niech mi da spokój już", inicjatywy przeważnie zero. Może faktycznie przeciwieństwa się przyciągają bo z tego co słyszę to nieudany seks to prawie standard... Dlatego zdarza mi się chodzić do agencji bo latka lecą a człowiek chciałby czasem dobrego seksu :)

Gość hoppppppppppppppp
chcialam to samo napisac, zabo:D zreszta wielu jest tu tumanow ktorzy odkopuja topy sprzed lat i gorliwie doradzaja autoro acz bardzo oburzeni, ze ktos zalozyl watek i sie nie udziela :D

Gość dsfesdfsdfsd
up