Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balbinkaaaaaa

test w 7 miesiącu xD

Polecane posty

Gość balbinkaaaaaa

Czy to prawda,że jesli robi się test ciążowy np w 7 miesiącu albo troche wczesniej to moze wyjsc negatywny ,bo jakis hormon sie ustabilizowal czy cos takiego ? tak slyszalam,nie wiem czy dobrze xD

bardzo możliwe..ale po co komu robić test ciązowy w 7 miesiącu ciązy xD szczerze mówiąc niewiem bo nikt z moich znajomych nie praktykował

Gość balbinkaaaaaa
Wiem,ale z ciekawości pytam xD tak mi kumpela mówi ła

na początku ciąży beta hcg może być zbyt mały, żeby wykryły go testy z moczu, z krwi wykrywają ;) 7 miesiąc? nie chodzilo Ci czasami o 7 tydzien? :P

Gość balbinkaaaaaa
nie, 5-7 miesiąca,chodzi mi o test z apteki taki z moczu

no dobra, fajnie. Ale po co robić test w 5-7 miesiacu, przecież to sie z celem mija. W tym czasie powinno sie już kilka razy odwiedzic lekarza, być po badaniu usg, itd. Wiec po co do tego jakies testy z apteki?

Gość balbinkaaaaaa
no pisalam,ze tylko z ciekawosci,kumpea robila taki test z ciekawosci w 5 miesiącu i wyszedl negatywny a lekarz potwierdzil ciążę juz dawno..wiec jednak to mozliwe?

testy z moczu nie są niezawodne. Bywa, ze ciąża jest a testy nie wykrywają jej. ;) Swoja droga nie wpadłabym na to, zeby w 5 mc robic test :P:P:P

Gość hopsasa do lasa
bardzo możliwe ze tak jest . Podobno Beta rosnie do pewnego momentu a potem spada . Wiec mysle ze jak najbardziej jest to możliwe , aczkolwiek nie testowałam :D