Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jean Deep

Chce dzidziusia, ale jestem sama!

Polecane posty

Gość kakaakmmm
Co za głupia dupa.

live is brutal, znam takiego jednego, co ma tylko kochającą mamusie, gorszego niedorajdy to w życiu nie widziałem, zdziwaczałego brzdyla....

Gość odkj erhf
wybacz, brzmisz jak paris hilton kota mowila ze chce niedlugo dziecko urodzic, czy ona bylaby odpowiedzialna matka?

Gość Pitus166
"A na czym Panom zależy?" Nie generalizujmy, ze zalezy Panom na jednym i tym samym kazda jednostka jest odmienna ma inny system postrzegania danych wartosci czy idealow. Mi np. zalezy na szczesciu milosci, spelnieniu zawodowym, a komus rzeczywiscie moze zalezec tylko na seksie, albo moze tylko tak mowi? by podniesc swa wartosc w oczach rowiesnikow. Wazna jest pewna elastycznosc musimy jak by wdzierac sie na mape systemu mysli wartosci idei drugiej osoby by zrozumiec, dlaczego zachowuje sie tak nie inaczej. Troche sie rozpisalem :) Podsumowujac. Kazdemu Panu zalezy na czym innym :)

Gość blablablaaa
dziecko to nie jest zabawka. Dom, ktory mu stworzysz jako samotna matka nie pozwoli mu sie właściwie rozwinąc. Studiujesz pedagogike? To powinnas sobie zdawac z tego sprawę. Jasne możesz być kochająca cudowna, dawac mu wszystko... ale na piewszym miejscu bądź odpowiedzialna i najpierw odnajdź wlasciwego tatusia dla teo dziecka. Nie twórz kolejnej patologi, kolejnego członka społeczeństwa, ktory nie będzie umiał sie odnaleźć bo w jego zyciu brakło taty. Naprawde uwazam, że twoje myśli sa egoistyczne.

Gość odkj erhf
która, sorry, szybko mi sie pisalo :)

Gość do autorki1
przeciez widzisz ze wszyscy cie tu mają za idiotke... lepiej wylacz komputer i idz spac bo i tak kazdy ma gdzies twoje puste odszczekiwanie sie i nieudolne proby sprostowania swoich zenujacych wypowiedzi

Gość Pitus166
bmblondyn Napewno jesli ludzie uwazaja o osobie o ktorej piszesz tak jak Ty to nie pomagaja sie mu wyzbyc kompleksow, ale to rozmowa na inny watek. Ludziom trzeba pomagac nie dolowac pamietaj.

Gość Nena24
jejkuu, ja tez myslalam ze bede sama, bo nikt mi nie pasowal i rozwazalam w przyszlosci zostanie samotna matka bo chce miec dziecko, a bylam pewna ze nie znajde wlasciwego faceta.. znalazlam, i niedlugo bedzie Maleństwo :)

Gość t5
"Nie mam faceta, bo nie chcę mieć. Byłam w 3 związkach, które świadomie kończyłam.. Nie nadaje się do takiej miłości. Nikt nie jest w stanie sprostać moim wymaganiom. " a potem stwierdzisz, ze dziecko to nie to co chcialas, albo nie takie, jak chcialas i co wtedy? Oddasz je? Skreslisz, tak ja swoich bylych? Zachowujesz sie jak dziecko.

Gość Jean Deep
Może nie jestem totalnie dojrzała, ale jestem dorosła. Od 4 lat nie wzięlam od rodziców grosza, mieszkam w kupionym przez nich mieszkaniu i sama kieruje swoim życiem. To nie jest moja zachcianka. Nagle się obudziłam, bum! I chcę dziecko. Dziecko chciałam zawsze. Mężczyźni nie potrafili zrozumieć tego, że szlajam się po ośrodkach opiekuńczo-wychowawczych, marzę o wychowywaniu całej gromadki. Taki ze mnie już typ człowieka...

Gość kakaakmmm
"Nie obrażaj mnie, bo nie masz ku temu uprawnień." A co, licencję potrzeba, żeby cię obrażać? Zapewniam cię, że nie, głupia pipo.

Gość obiektywna jaa
"Od 4 lat nie wzięlam od rodziców grosza, mieszkam w kupionym przez nich mieszkaniu i sama kieruje swoim życiem." buahahahahaaaaaaa ale absurd ........

Gość blablablaaa
Krytykujesz kazdego kto powie Ci nie. Taka słodka kretynka z Ciebie. Dorosnij babolu do roli matki bo poki co prosisz o podjęcie decyzji a ludzie piszą jak grochem o ściane. Dziunia dziecie to NIE ZABAWKA!!! A w ogole to z tego co piszesz wynika że Ty sama bylas dla Twoich rodzicow zabawka- inwestycją!!!!

Gość kakaakmmm
Nie wypisuj bredni, to ludzie nie będą cię obrażać. Gromadka powiadasz? I co, każdy będzie mieć przypadkowego tatusia?

Gość Pitus166
bmblondyn Pewnie warto obejrzec ;)

Gość Jean Deep
Nie, to faktycznie nie ma sensu. Dziękuje za dojrzałe wypowiedzi ludzi. Przepraszam, ale z Waszych wypowiedzi wynika, że 80% z Was jest mniej dojrzała emocjonalnie ode mnie. Żegnam

Gość odkj erhf
to za co sie utrzymujesz jak nie bierzesz grosza od rodzicow? kto oplaca ci czynsz mieszkania ktore ci kupili? pisalas ze studiujesz a nie ze pracujesz

Gość kakaakmmm
A jak też panienko zarabiasz na życie???

Gość odkj erhf
jasnie pannie ktos od dawna pierwszy raz powiedzial "nie" i sie obrazila :)

Gość kakaakmmm
Poza tym trochę konsekwencji: "Słowem możesz walnąć największą głupotę, a rodzice zawsze pomogą w znoszeniu konsekwencji." Dokładnie tak jak mówisz." Twoje słowa.

Gość kakaakmmm
O, yes, panienko, jesteś niewątpliwie duuuuużo od nas wszystkich dojrzalsza i mądrzejsza.... Typowy przykład idiotek studiujących pedagogikę, popapranych panienek, którym się wydaje, że ich powołaniem jest praca z dziećmi, a mają do tego takie dane, że lepiej te dzieci chronić przed nimi.

Gość blablablaaa
boże ocknij sie kobieto!! co Ty piszesz!!! wycofujesz sie bo nie znasz sprzeciwu.ŻEGNASZ SIĘ BO ODPOWIEDZI cIE NIE ZADOWOLIŁY bylabyś okropna matką, OKROPNĄ!!!!!

dziewczyno, co ty wiesz o życiu. Owdowiałem w wieku 28 , jedno dziecko miało roczek, drugie 3 latka. Urwanie kutasa i latanie od rana do wieczora, ze żłobka do przedszkola i do roboty, dziecko walnij się w łepatynę i dopiero gadaj, czego chcesz.

Gość Pitus166
"Mężczyźni nie potrafili zrozumieć tego, że szlajam się po ośrodkach opiekuńczo-wychowawczych, marzę o wychowywaniu całej gromadki. Taki ze mnie już typ człowieka..." Moze Ty po prostu mezszczyzn nie cierpisz :( Prosze Cie bys nie generalizowala nas. Piszesz tak jakbys uwazala kazdego faceta za zero i jedynie dawce, a nie wierze, ze tak myslisz na studiach sie dojrzewa, a nazisci tez generalizowali i do czego doszlo do zaglady wielu milionow ludzi. Przemysl co piszesz dla wlasnego dobra, a jesli powiesz facetowi, ze ma byc dawca to nie wiem czy on sie na to zgodzi i nie mysl, ze faceci tylko na kase leca. KAZDY MA SWOJE WARTOSCI

Gość blablablaaa
kakaakmmm EGHM TEŻ JESTEM PO PEDAGOGICE, WYPRASZAM SOBIE ;)) ale masz;* cmokasa za przekonania

Gość Jean Deep
Poddałabym wątpliwości stwierdzenie, abym była idiotką. Celowo przedstawiłąm się w taki, a nie inny sposób, chcąc wyodrębnić ewentualne złe strony mojej decyzji. Przecież mogłam pominąć część faktów, albo podać inne, które przedstawiłyby mnie jako drugą Matkę Teresę. Ale nie chciałam tego. A dziecko prędzej czy później będe miała. Nieważne jakie, chore, zdrowe, moje, adoptowane. I tak będe je kochała tak samo.

Gość Pitus166
Mozesz wmawiac sobie, ze Jestes jednostka doskonala autorko tematu, ale podejrzewam,, analizujac wypowiedzi Twoje, ze masz niskie poczucie wlasnej wartosci i probujesz je budowac, ale w taki sposob nic nie osiagniesz radze Ci pomysl zanim napiszesz cos