Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mlodziutkamlodziutka

śmierć kliniczna

Polecane posty

Gość nie ogarniam świata
nic nie sądzę, ale znam ludzi, którzy mają ją za sobą.

Gość heggemon
a na co Ci opinia kosciola?

Gość regetex
dzisiaj 24 -12-2008 r. wrócilem ze szpitala lezałem na neurochirurgii tam widziałem ludzi umierajacych ci ludzie są jak roslinki

Gość Anatolka33
A ja wierzę w [url=http://poznajdate.com/azaver.html]smierc kliniczna . Niektórzy ludzie mówią, że podczas kiedy ratowano ich na stole operacyjnym mieli wrażenie, że się unoszą i widzą wszystko z góry. No i to sławetne światełkow tunelu, które ich przyciągało. Podobno można tez zobaczyć swoich zmarłych bliskich...

Kilka razy w życiu dorosłym mówiłam mamie, że wiem jak wygląda śmierć, jak człowiek przestaje oddychać, odchodzi. mama patrzyła na mnie zdziwiona. Potem powiedziała, że w wieku kilku lat miałam śmierc kliniczną. Nie wiem... Dziwne to wszystko...:(

Znajdujemy się na drugim świecie. Następuje spotkanie z Bogiem i Chrystusem, Maryją. A potem powrót z powrotem na nasz świat. Ludzie podobno nie chcą z tamtego świata wracać do tego naszego tu na ziemi bo tam jest kraina życia wieczności i szczęśliwości.

śmierć kliniczna to według mnie stan swego rodzaju snu, z którego pamięta się jakieś głosy (np. osób, które mówiły do chorego). Ciekawie na ten temat piszą [url=http://smierc.org ]śmierć kliniczna