Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnawtlumieeee

mam 33 lata, nie mam faceta i

Polecane posty

Gość samotnawtlumieeee

wlasnie dzis uswiadomilam sobie jak beznadziejne jest moje zycie. chcialabym miec dzieci ale nie wiem czy zdaze je miec. mam juz swoje lata, zegar biologiczny tyka a tu nawet kandydata na faceta i ojca mojego dziecka brak :-(

Gość a jak wyglądasz
jesteś szczupła ? bo istnieje korelacja między figurą a szczęściem ;-)

Gość fgfdfddf
po co ci dziecko i facet? zeby zapelnic nimi swoje wewn. pustke?????

Gość network
musiałaś się bardzo starać by zostać starą panną ;) heh

Gość samotnawtlumieeee
jestem szczupla.moje bmi jes w normie:-) posiadam instynkt macierzynsk jak wiekszosc kobiet. wiem ze nie wszystkie kobiety to czuja

Gość dfgdfg
Więc rusz pupę i rób coś. Umawiaj się z facetami na potęgę, najlepioej z netu, bo tam jest wybór ogromny. Codziennie z innym, az w koncu jakis sie trafi

Gość no ale robisz cos
w tym kierunku by cos zmienic, czy jestes bierna i tylko narzekasz?

Gość leoo
skoro bmi jest ok. , to coś musi być z iq

Gość samotnawtlumieeee
na necie sa beznadziejni faceci. wiem bo przerabialam juz ten temat :-( z iq tez u mnie nie jest najgorzej choc do mensy nie naleze :-) tak sie moje zycie potoczylo ze mieszkam w malej miescicnie w pracy sam e kobiety albo zajeci faceci :-(

zmien styl bycia,wychodz do ludzi. umawiaj sie ze znajomymi w miejscach publicznych.nie siedz calymi dniami w domu......daj szanse aby ktos cie znalazl......

Gość leoo
samotnawtlumieeee bez obrazy, to był żart

Gość samotnawtlumieeee
alez ja sie nie obrazilam :-)

Gość mikolai34
a moze jestes z okolic Katowic?;)

Gość samotnawtlumieeee
nie, jestem z wlkp

Gość Geronimo 57
Wyjdż gdzieś,ale nie dzisiaj,to czas dla rodzin,dopadło Cię dopiero teraz gdy są święta? a co robisz na co dzień? rozmawiasz z ludżmi? na pewno na necie nie spotkasz nikogo z kim byś chciała się związać,tak około 90 procent to łowcy kochanek.Acha 33 lata to nie tragedia,to najlepszy wiek dla kobiety,rozkwita w niej seks,wie czego chce,ale kochana tu tego nie znajdziesz.Musisz wyjść kogoś poznać,uśmiechnąć się,ale nic na siłkę,to tylko porada,o receptę trudno.Każdy pacjent jest inny.Pozdrawiam.

Gość pewnie jesteś nauczycielką
bo nauczycielki to beznadziejne kobiety.

Gość natie
A ja też po 30stce muszę zacząć życie na nowo. Mó facet okazał się strasznym dupkiem. Boję się przyszłości , boję się tego co przyniesie przyszłość, boję się w końcu facetów, bo mam wrażenie ,że większość z nich to kłamcy. I jak tu żyć. Też chciałbym mieć dziecko, mieć normalną rodzinę.

Gość BEGONIA CHOCLATE
A propos facetow z netu, poznalam jednego, wydawal sie obiecujacy, mial podobne zainteresowania, po czym... spytal mnie, ile waze (60kg przy 165cm) i... juz nie chcial sie ze mna spotkac, bo stwierdzil, ze slonic nie lubi :o Sluchajcie ludzie, ja nie jestem gruba, nie jestem nawet nawet "normalna" tylko raczej chudsza, bo mam duzy (a wiec i ciezki) biusti kiedys trenowalam duzo sportow, a miesnie sa ciezsze od tluszczu, wiec waga nie zawsze jest miarodajna. Poza tym mam ciezkie kosci... Sam mial 169cm, mi nie przeszkadza, ze facet nie jest wysoki, ale pokazal kompletny brak klasy :( Ja juz tez sily nie mam :(

Gość co ty chcesz od nauczycielek
glupia pomaranczo wyzej? ja mam 28 lat, od 5 lat pracuje w szkole i co rok zmieniam faceta:P

Gość pewnie jesteś nauczycielką
glupia pomaranczo wyzej? ja mam 28 lat, od 5 lat pracuje w szkole i co rok zmieniam faceta Ty to co roku zmieniasz klasę, a faceci Ciebie zmieniają.

Gość Geronimo 57
teraz się dopiero wczytałem to jesteś nieżle zdesperowana,musiałaś wybierac i przebierac,jak znam życie to trafisz na chuja,co ci zrobi dziecko i spierdoli gdzie pieprz rośnie:) tak trzymaj,znam takie kobiety jest ich bez liku:)

Gość mała złośnicaaa
nauczycielka lat 28 - co rok zmienia chłopka i potwierdzaszz regułe- nauczycielki sa do bani!! nikt nie chce sie z nimi wiazacna dłużej :P:P:P

Gość misiolubka
sadze, ze juz nie masz szans... tak juz jest, kobieta jest ok do 25 roku zycia. pozniej coraz gorzej... tylko jacys gowniarze na jednorazowy seks sie znajdą. sorry

Gość co wy macie do nauczycielek
Nie ma regul...ja mam znajomych w roznych branzach i to nie zalezy naprawde od zawodu.

Gość do malej zlosnicy
a co? jakas nauczycielka zrobila dobrze twemu ex chloptasiowi i drzesz mordenke z rozpaczy?:P