Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Lista nietrafionych prezentów

Polecane posty

Gość kotka222
beznadziejne filmy na dvd dołączone do gazet

Gość firankaakq
jakaś panna wczoraj pisała, że laptop :-D

wiecie co a ja dostałam od syna 9 lat za jego uzbierane pieniązki taką perfumkę za 7 zł której nigdy bym nie kupiła a ciesze się z nij jak głupia i pachnie nawet ładnie i kocham go kocham...ehhhhh a męzowi kupił piankę do golenia Bond i to cieszy jak cholera i mój goli się nią :) były by to nietrafione gdyby dał je ktoś inny np.tesciowa a od małego są wyjątkowe i cudne:)

Gość to też nie o takie prezenty
chodzi :) filmy z gazet to wyjątkowo obciachowy prezent:P

Gość ehhhhhhhhhh
OGROMNE GACIE, CZARNE ( uznaje tylko biala bielizne) z CENA :o ( ja 171 cm wzortu, 57 kg....)

Gość ehhhhhhhhhh
a moja kolezanka kupila swojej mamie 2 ksiazki za 5,95 zł ktore sie kupuje w kiosku ( czesto jest reklama w tv) a kasy jej nie brakuje... nie dalabym chyba ksiazek z kiosku za 5.95...wole kupic czekoladowego mikolaja chyba :o

Bo ja bardzo malo czasu na kompie spedzalam ostatnio :-( Tak zostaje w Polsce ...teraz poznalam tego mojego i jakos nie mam ochoty nigdzie wyruszac :P :-) Wiesz jak to jest :D Malinka,masz w opisie gg choineczke swiateczna?????????? Kurde,wiesz jak ja tesknilam za tym naszym topikieem...W ogole tak sie jakos zgralismy wszyscy a jak tu weszlam to malo kto znajomy..... Wielbiciel 70B jedynie sie odzywa :D nasz kochany 👄 a tak to ani jednej kobietki,ani jednego faceta....juz nie wiedzialam co sie z Wami dzieje i rzadko zagladalam na kafe bo mi jakos dziko bylo....:p

Nie ja w ogole gg nie mam, a tak jak tylko Ty wyjechalas topik upadl hii;/ ja tez rzadko tu zagladam ale czasami zagladam jak mam wiecej czasu:) a gdzie teraz mieszkasz Kochanie:)??

Ale numer wchodze na temat nietrafione prezenty i kogo widze az ocza niewierze.Gejsza ,Malinowa,Wielbiciel jeszcze kilka osob brakuje.Ciesze sie Gejsza twym szczesciem i widzisz wszystko sie jakos ulozylo u mnie tez nienajgorzej choc pracy brak ale jest ktos obok mnie:) A najbardziej nietrafionym prezentem sa dla mnie kosmetyki z Avonu akurat z takim skladnikiem na ktory jestem uczulaona buuuu.

haha!niew wierze!!!!!!Niezapominajka!!!!!!!! 👄 👄 👄 kurde trza zalkozyc nowy topik dla NAS WSZYSTKICH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niezapominajka ja tez pracy szukam bo staz mio sie skonczyl :-0 :P moze od nowego roku cos wyhaczymy :P :P

Gość ehhhhhhhhhh
zalozcie sobie nowy temat albo pogadajcie na gadu :o

Gość 123456Ona
JA nie dostalam zadnego prezentu i uwazam ze to tez nie było trafione bo byłam grzeczna cały rok. ;(

Gość ehhhhhhhhhh
ale nie wazne czy sa swieta czy nie...gadacie nie na temat... :P

Gość ehhhhhhhhhh
wybaczam, a teraz sio! zalimy sie na temat nietrafionych prezentow (patrz moje gacie :O) ale wesloych 🌼 ;)

gacie faktycznie byly przegieciem :P :D:D Moja ciotka kupowala mamie zawsze kawe i skarpetki i scierki :-0 :-0

Gość Agu21
Jak ktoś ma ksiazke kucharska i jes niezadowolony to ja z bardzo wielka checia przyjme...:)

Temat: NIETRAFIONE PREZENTY 19:10 smiechnasali hehe..dostał ktoś taki? ja dostałam łyżke do butów, mały grzebyk do kieszeni...haha..i odświeżacz do ust ;o;o;o;o 19:12 Wróżka Leokadia odswiezacz do ust???? widocznie ktos uznal ze wali ci jak shrekowi ...na wszelki wypadek go uzywaj _______________________________________________ __ http://xs319.xs.to/xs319/07390/ugly_trailer_ park_woman.jpg http://pl.youtube.com/watch?v=WvY6_woL9hg http://pl.youtube.com/watch?v=oMFPS1_fLM8 19:14 choc zabrzmi to ironicznie odzwiezacz wiedoxcznie byl na przecenie jak i reszta ja ciegle dostaje bombonierke od dobrej koleznaki ... ech 19:18 smiechnasali hahah..wszystko to pod nazwą jednej firmy..z tego co sie orientuje były to podarki darmowe dla klientów pewnej firmy Malo tego..nozyczki do obcinania skórek 19:26 Okrąglinek Ja dostałam płyn Accos na trądzik i tabletki z bratkiem Nie, że nie trafiony,bo jakby nie było mam trądzik,ale milej byłoby dostać chociażby bombonierke :| 19:31 smiechnasali hahaha 19:34 Okrąglinek Ale śmieszne Dobrze chociaz,że dostałam to od mamy,a nie od chłopaka 19:48 smiechnasali a co dostalas od chlopaka? 19:50 Okrąglinek Nic,bo tak się umawialiśmy Tzn.na długo przed świętami zabrał mnie na zakupy i kupił mi 4 bluzki,więc zaliczyłam to do prezentów gwiazdkowych i prosiłam,żeby nic mi nie kupował,ale czuje,że z czymś jeszcze wyskoczy :| 08:23 dołączam Temat: pieprzony prezent 23:40 renia .f.r. wiecie jaki mi mąż sprezentował prezent pod choinke dostałam najstansze z hipermaketu 4-długopisy za 2.50 zł szajs szmelc nie ma wstydu co za debil ten facet 23:41 dddds no, debil 23:41 renia .f.r. mógł chociaż kupic taki trójkolorowy - czerwony, niebieski i zielony w jednym pajac 23:58 ale z was głupki przecież ktos sobie jaja robi a wy wierzycie 00:07 66Sylwia są faceci którzy robia takie prezenty woli wydac kase na wóde lub piwo albo na panienki