Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 25, 2008 bo ja będę robić NIC poza spacerem z psem ;) no może dokończę książkę, trochę się poprzewalam przed TV... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maina. 0 Napisano Grudzień 25, 2008 Potwierdzam. O, ksiażke dokończe czytać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szokująca wypowiedź 0 Napisano Grudzień 25, 2008 zacznę czytać lekturę... będę oglądać TV, poszłabym na spacer może ... :) Do stołu nie podchodzę po wczorajszej wigilii wszystkiego mi się odechciało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zatoczka Napisano Grudzień 25, 2008 a ja ide na obiadek do ciotki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 25, 2008 ja chyba dziś nic nie zjem... :O no może bigosu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MlekoMiód 0 Napisano Grudzień 25, 2008 wielkie nicccc :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Grudzień 25, 2008 Szkoda że Saddama zlikwidowali bo możliwe że on by się tym psem niewiernym zaopiekował:O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 25, 2008 można wyjść na spacer w dresie bez makijażu w ten świąteczny dzień? czy lekki obciach? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bożydar Wspaniały Napisano Grudzień 25, 2008 O czym piszesz książke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ostatnia. Napisano Grudzień 25, 2008 obejrzę edwarda nozycorękiego.. zjem rafaello. poszłąbym na spacer, ale facet siedzi u siebie w domu i mnie olewa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna madchen 1 Napisano Grudzień 25, 2008 mialam dzisiaj isc do kolegi na imprezke, bo robi ale nie ide:( w ogole pomozcie mi;( bo nie wiem jak mam sie go pozbyc:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość antonellaaaa Napisano Grudzień 25, 2008 ja kłade sie do łózka i płacze nad sobą :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bożydar Wspaniały Napisano Grudzień 25, 2008 Kiedy jest nożycoręki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...Jabłko...05.10.1990 0 Napisano Grudzień 25, 2008 A ja bede oglądał telewizje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrunetkaWieczorowąPorą 0 Napisano Grudzień 25, 2008 Luisa--------bez makijażu i w dresie?:D:D:D nooo obciach ! :p załóż chociaż maske taką karnawałową :P żartuje ;) rozumiem ze Twoje pytanie to tez byłl zart :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 25, 2008 pomalowałam chociaż oko :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czemu tylko jedno Napisano Grudzień 25, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 25, 2008 na drugie siły nie stykło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość może powinna Napisano Grudzień 25, 2008 co będę robić? Podobnie jak i ladaco...idę do rodzinki na urodzinki;) Luśka coś mizernie dzisiaj wyglądasz:P nie daj się!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość załamanaxy Napisano Grudzień 25, 2008 bede jadł i srał ..jadł i srał........i srał...:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fghdfjhfjfhjhgjhgfjfjfhhj Napisano Grudzień 25, 2008 siedze sama w edomu i pewnie tak pozostanie do wieczora...zjebane mam zycie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 25, 2008 zjem ciasto aż mi doopa urośnie do rozmiaru szafy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Grudzień 25, 2008 "Pytanie nie trzyma poziomu". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kig 0 Napisano Grudzień 25, 2008 Boze a ja dalej leze w lozku i jeszcze nie wstalam, tylko do lazienki na 'poranna toalete' i tyle...:-p to samo moj facet, a brat spi u nas w salonie i jeszcze ani raz nie wylazl...co jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 25, 2008 ...niemoc :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sick Of It All 0 Napisano Grudzień 25, 2008 juz jest ciemno:D mozna bez obawy wyjsc bez mejkapu:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kig 0 Napisano Grudzień 25, 2008 ejjj zrobcie cos!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Grudzień 25, 2008 --> kig Jak bardzo chcesz mogę cię pozdrowić swiątecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sick Of It All 0 Napisano Grudzień 25, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 25, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach