Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość auhdhsuid

jestem dziewica

Polecane posty

Gość auhdhsuid

chodze ze swoim chlopakiem juz ponad rok mam 18 lat i chcialabym zaczac wspolzycie czy moglibyscie mi opowiedziec jak wygladalo wasze przebicie blony?bolalo?krwawilyscie...boje sie tego..

Gość Rockeffeler......
bardzo, lepiej tego nie rób, maryja była zawsze dziewica i żyła a nawet umarła :-)

Gość auhdhsuid
tak....co w tym takiego wiem ze duzo osob ma ju tp za soba ale czekalaam a on jest wlasciwy

Gość auhdhsuid
poprostu wiem ze go kocham jestesmy ze soba rok.. ani razu sie nie poklocilismy mysle ze jestem juz pelnoletnia i chyba moge zrobic...

Gość olitoer.
ja mam 25 lat i jestem prawiczkiem

Gość auhdhsuid
masakra jacy wy tutaj nie powazni jestescie :/ eh dzieci sie wypowiadaja.. ja sie pytam o doswiadczenia a wy jakimis psikawkach mi piszecie dajcie spokoj troche pomocy ok?pytam o wasze doswiadczenia ...

Gość Bożydar Wspaniały
Dziewice są bardzo w cenie obecnie (to pewnie dlatego że ich tak mało, czego mało to i w cenie :classic_cool:)... Ogólnie to się zastanów kilka razy czy warto się przespać akurat z tym koleżką. Przypatrz sie dokładnie jaki ma charakter, zwłaszcza zwróć uwage jak postępował ze swoimi byłymi (jeśli miał w ogóle). Jest poza tym inny sposób żebyś mogła się przekonać czy on jest właściwy na ten pierwszy raz Zwróć uwagę jak on traktuje brzydkie laski, czyli grube i inne pasztety. Czy je poniża i wyśmiewa, może je olewa bo w końcu to bazyle :classic_cool: Jeżeli jednak zachowuje się w stosunku do nich elegancko mimo że są paskudne, to jest duża szansa że to odpowiedni kandydat na twój pierwszy raz i być może zostanie z tobą na stałe nawet jak już z tobą wywinie to i owo :D Powodzenia i w ogóle

Gość Bożydar Wspaniały
No 25-letni prawiczek to akurat nic nadzwyczajnego :classic_cool: Jest prosta zasada, każda panna w ciągu swojego życia ma okazje na seks. Każda, nawet najgorsze smoki mają okazję. Natomiast nie każdy facet będzie miał szanse poruchać w ciągu swojego życia. Jest takie śmieszne powiedzenie w USA, że 80% kobiet sypia z 20% mężczyzn. Sporo w tym prawdy jak ktoś się lepiej zorientuje w temacie :classic_cool:

Gość auhdhsuid
tak mysle ze jest tym kandydatem,to opowiecie mi o swoich doswiadczeniach?

Gość Bożydar Wspaniały
Ja moge tylko z perspektywy faceta :D Ale pewnie ci sie przyda to, że na 2 dziewice które trafiłem, żadnej nie bolało. Myśle że możesz być całkiem spokojna :classic_cool:

Gość PIERWSZY RAZ.......
Pierwszy raz zapamiętasz do końca życia. To bardzo ważny moment w Twoim życiu ! Zastanów się czy ten chłopak z którym jesteś - chcesz spędzić z nim resztę zycia i czuyjesz że będziecie na zawsze razem. Pierwszy raz jest najwazniejszy , tego nigdy nie zapomniesz. Wiele dziewczyn ma wyrzuty sumienia że nie zrobiły tego pierwszego razu z obecnym mężem. Powodzenia :) Nie kieruj się emocjami bo sumienie nie da Ci spokoju na starość :)

Gość Bożydar Wspaniały
Ciemnooka nie wszyscy są tacy jak piszesz, nie każdy facet ma ten syndrom łowcy :classic_cool: Znam takich którzy zakończyli swoje podboje na tej pierwszej dziewicy, teraz mają już rodziny. Może to i dobrze

Moj pierwszy raz moze nie był za ciekawy, ale nie krwawiłam, nie bolało mnie za bardzo, wlasciwie bolało tylko przez chwile

Gość Bożydar Wspaniały
A no i miej na uwadze że sporo facetów ma hopla na punkcie "na żone tylko dziewica". No wiem wiem, śmieszne :classic_cool: Ale nie przetłumaczysz im tego, muszą mieć dziewice, sporo znam takich typów

Gość auhdhsuid
opowiedz ciemnooka brutnetko... moze inni powiedza o swoich doswiadczeniach jeszcze? ehh stresuje mnei to wszystoko ale wiem ze chce byc z nim juz do konca zycia on chyba tez ... myslismy czy za rok nie wyjsc za maz hehe..

jak się zachowuje po pijaku ci prawdę powie alkohol ludzi hamulców pozbywa i w tedy widać jaki jest naprawdę

Gość gość
pxKfoVqjbPg3aRCgsyAcv8YW