Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna i rozczarowana

nie chce już swiąt

Polecane posty

dziś mial do mnie przyjechać moj chłopak juz wczesniej sie na to umawialiśmy. Ale rano on dzwoni i mowi zebym pojechala z nim i jego rodzina do jego wujka, ktory mieksza ok 350 km. Powiedzialam mu ze nie chce jechac bo chce te świeta spedzić z rodzina. Jutro mial iśc do pracy dlatego mielismy spotkac sie dziś. moi rodzice pojechali do babci cała rodzina sie tam postyka a ja wolaałam zostc w domu i spedzic ten jedne dzien razem. A teraz on załątwia sobie wolne zeby jechac do ujka za ktorym nei przepada. A ja siedze i pałcze, pije wino. Czeka na niego prezent, mama specjalnie zrobiła dla niego jego ulubione ciasto. Pisze to tylko po to żeby to z siebie wyrzucic.

Wiesz co święta Bożego Narodzenia a w szczególności pierwszy dzień są po to właśnie by spędzić je z rodziną. Romantyczną randkę we dwoje możesz mieć każdego innego dnia w roku.

wiem ale jutro idzie do pracy i chciaslam z nim spedzic ten dzien, przykro mi ze ja zostałam w domu a on tak sie zochował. Ale cóz mam nauczke, a tak iecieszyłam ze swiat.

Mi nie chodzilo o romantyczna randke, nie wyobrazam sobie w swieta nie zobaczyc sie z nim, jestesmy zareczeni za kilka mies slub a on sie tak zachowuje. Zreszta teraz i tak juz nie mam ochoty na spotkanie z rodziną. Musze to wszystko z siebie wyrzucic bo inaczej moje swieta beda zupełnie beznadziejne.

Gość monalizowa19
chciałabym miec takie problemy..tylko ze ja mam 18 lat i nie mam ani rodziny ani faceta...kropka