Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PIERWSZY RAZ.......

Zodiakalne LWY !!!!!! Tacy faceci są dobrzy w łóżku ?????????????????????

Polecane posty

Gość PIERWSZY RAZ.......

Jestem zodiakalnym lwem ale seksu jeszcze nie uprawiałem. Jestem prawiczkiem ale wiem też że jestem szalony, czuje to ! Chcę być prawiczkiem dotąd dopuki nie spotkam tej jedynej w której się zakocham na amen ale boję się że dziewczyna może pomysleć że cos nie tak z moimi hormonami:( A tak nie jest bo mam temperament i ciągnie mnie jak cholera do bzykania. Chodzi ogólnie o to czy waszym faceci jako zodiakalne LWy są dobrzy w łóżku ??? Może robiliście to z Lwem i nie było fajnie ??? Wypowiedzcie się proszę :)

Gość carramba
Ja miałam Lwa :) nie był niestety dobry w łózku ale doskonale robił minetke, był czuły.... Ale ogólnie niezbyt fajni ebyło :O moze dlatego że byłam jego pierwszą dziewczyną, nie miał dowiadczenia.... Ale mężem był IDEALNYM ;) naprawde jednak z powodu sexu sie rozstaliśmy :( był jednak najlepszym moim przyjacielem... nigdy go nie zapomne

Gość 4ere23nasles
ta.. lwy dobrze ssaja a pozatym dno .

Gość auhdhsuid
palcowki dobrze nawet nie umia zrobic ;/

Gość mała złośnicaaa
polecam RAKA i STRZELCA ;) :P

Gość Brondynka
Lwy sa super, tylko trochę samoluby...

Gość wagina
a wagi ???

Gość PIERWSZY RAZ.......
ups :( Troche mam obawy teraz :( Czuje to że będę dobry w te klocki bo mam mnóstwo energii , zadziorności i namiętności w sobie ale hmmm .... :( Wiem na pewno to że nie jestem egoistą i dla mnie najważniejsze bedzie to aby partnerkę doprowadzić do szału radośći i dopiero wtedy gdy będzie ryczeć jak lew z podniecenia to wtedy dopiero pomyślę o swoim :D Nie wiem już teraz sam czy warto tak czekać :( Niby wydaje mi sie że byłoby miło dziewczynie że to dla Niej ale znowu z drugiej strony jak bym był kiepski na początku przez brak dioświadczenia to :( Nie no :( Co robić ? :(