Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam takie zmartwienie

co myslicie o zwiazkach z mlodszym facetem?

Polecane posty

ja mam 24, on 20. jestesmy razem od 3 mcy, jest cudownie. mieszkalismy w jednym miescie przez jakis czas, teraz kazdy wrocil w swoja strone i zostaje na razie zwiazek na odleglosc.. Kocham Go, tak mysle.. ale boje sie tego zwiazku- ja koncze studia, on zaczyna, odleglosc.. zbyt atracyjna nie jestem. po prostu boje sie, ze pewnego dnia dojdzie do wniosku, ze moze miec mloda, piekna, moze szalec, a nie ozenek i dzieci.. macie jakies doswiadczenia z mlodszymi?

Ja miałem podobną sytuacje jak ty tylko na odwrót ja 24 ona 20 na studiach stwierdziła że musi się wybawić i nici z naszej przyszłości :)

4, 5 lat w te czy w drugą strone to nie jest jakas straszliwa roznica. Zresztą, dojsc do wniosku, ze "ze moze miec mloda, piekna, moze szalec, a nie ozenek i dzieci" moze w kazdym wieku, takze po 30 :D Sprobuj porozmawiac z nim o jego planach zyciowych. P.s. Ja wole mlodszych

Gość billy smith
zwiazek jak kazdy inny i w ogóle co to sa te 4 lata wzgledem całej przeszłosci?? Przeciez to nic! Ja znam pare, ona 33, on 21 (poznali sie, gdy on miał 17) i są szczesliwy. Ślub, dzidzius idzie na świat, maja własne mieszkanie i samochod:) i widac ze to prawdziwa miłosc

:) kurcze, wszystkie takie pary, jakie znam rozpadly sie, gdy nadszedl czas dezycji..

no o reszcie narazie nic nie wiesz ?? :D wiec nie odrzucaj odrazu :D Powiedz lepiej czego ci trzeba :D Jak nie sprostam sam odejdę :D

:)

Gość P P P P P P P

Dawaj podstawowe do tych drugich można się dostosować :D A czemu miała byś nie spełniać ?? :D

no beda tu romansowac mi ! :P

Gość No autorko nieźle nieźle
"ja mam 24, on 20. jestesmy razem od 3 mcy, jest cudownie. mieszkalismy w jednym miescie przez jakis czas, teraz kazdy wrocil w swoja strone i zostaje na razie zwiazek na odleglosc.. " hahaha:D ale się uśmiałam:D jakbym czytała siebie :D:D:D tez mam 24 lata, mój facet 20:) w sumie lada chwila 21:p jesteśmy razem od 3 m-cy:) mieszkamy w różnych miastach:)

Dla mnie troszke dziwne jest, ze podobny temat budzi w sobie rownouprawnienia tyle kontrowersji. Gdybys ty miala lat 20, a facet 24 wszystko uznane byloby za normalne. Tempo dojrzewania psychicznego rozne mamy u roznych ludzi. Nie daj sie, Autorko, zwariowac. Jestem przeciwna zwiazka ze zbyt duza roznica wieku, ale Wasz do takich nie nalezy. A z czasem powinno byc lepiej, nie gorzej, tj. roznica zacierac sie. To, czy partner jest odpowiedzialny, wiesz tylko Ty.

gdzie o zmroku zakładam czarną kotarę na siebie i ide do lasu w pełni księżyca zbierać Acer palmatum Thunb. ex Murray oraz Acer tataricum L. ssp. ginnala i Aconitum lasiocarpum (Rchb.) Gayer ssp. lasiocarpum i przyżądzam z tego magiczny napój :D A zrestą to różnie jestem dość poważnym facetem i niektórych rzeczy mi już nie wypada po prostu :)

postanowilam zyc troche bardziej na luzie i od dzisiaj kazdemu sie oddam

heh a ja mam laske o 9 lat strasza... ztym ze to tylko spotkania sa ze tak powiem rozluzniajace:) ja mam 25 lat ona 34 i w sumie oboje mamy dobre prace jestesmy smodielni, czasem sie zastanawiam czy jesli mielibysmy byc razem czy by to wyszlo... juz widze jak moi rodzice by na to zareagowali....

A co twoi rodzice ?? przecież to ty z nią spisz a nie oni ?? nie mają nic do reagowania :D