Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam takie zmartwienie

co myslicie o zwiazkach z mlodszym facetem?

Polecane posty

Gość uczuciowo i juz
ja mam i usiluje sie pozbierac od stycznia, zostawil mnie dla mlodszej ode mnie o 8 lat :) bez slowa ehhhhhh nawet potem umówilam sie z kims mlodszym, ale .... juz nie chce

Ja lubię starsze kobiety :D jakoś pewnie z potrzeby stabilizacji której młodsze nie mogą zapewnić :)

Gość CCCC TTTT oh

dokladnie to potzreba stabilizacji:) ostatnio nawet o tym rozmawialem z moja 34latka:) ze mlodsi szukajacy starszych to glownie juz w domysle szukaja opieki zarowno uczuciowej jak materialnej

Coś w tym jest :D ja już od 2 lat takiej potrzebuje :D z materialną dobrze sobie radze bo mam pracę ale reszta by się przydała :D

ej no wlasnie ostatnio opowiedzialem moja historie koledze i on mi powiedzal ze ja to jestem szczesciarzem ze mam laske starsza i do tego bez zobowiazan... a mi sie wydaje ze to normlane ze to wcale nie trzeba miec szczesica zeby na cos takiego trafic... ale moze sie myle bo mi sie trafilo...

Nie zawsze starszy znaczy madrzejszy, bardziej ustabilizowany czy bogatszy. Jedni zaczynaja pracowac po liceum, zakladaja rodziny w wieku lat 20 - inni do 40 pozostaja "niebieskimi ptakami". To, ze ktos ma 30, 35 lat (czy to mezczyzna czy kobieta) nie oznacza, ze hest dojrzalszy emocjonalnie, wiecej zarabia czy zaczyna myslec o zalozeniu rodziny...

no ja pracuje od 20 roku zycia i juz sie sporo dorobilem i bynajmniej nie szukalem pomocy materialnej w starszej lasce wlasciwie to ona mnie sama znalazla, tylko piszac ze rozmawialismy o tym mialem na mysli wiekszosc mlodych osob ktore szukaja kogos starszego, wtedy ich celem jest stabilizacja zarowno uczuciowa jak i finansowa, opieka a czy znajda takiego kogos to jzu zlaezy od nich

no wlasnie chyba tylko kochanka... nie wiem nasza znajomosc trwa tylko miesiac i nei wiem co o tym myslec moze z czasem dorosne ale narazie nei jestem gotowy na nic wiecej

w sumie to czekam jak sie to wszytsko dalej ulozy... ale nie licze na to ze jakos sie zakochamy czy cos, bo rzeczywiscie roznica wieku jest spora...

ja mam 26 lat a moja dziewczyna 28, i zajelo mi mase czasu zeby przekonac ja ze mi na niej zalezy, tez myslala ze zostawie ja dla mlodszej jak trafi sie okazja, a ja ja kocham...