Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

I co z tego ze dziewica

Czemu mi to robicie?

Polecane posty

Cześć. Niektórych z was tutaj naprawdę lubię, ale niestety reszta nie zajmuje się niczym oprócz wyśmiewania dziewic. Ja sama jestem dziewicą. Mam 18 lat, jestem uczciwa, staram się żyć zgodnie z zasadami wiary katolickiej. Chcę zachować swoje dziewictwo do małżeństwa, aby było ono czymś niezwykłym i żebym mogła podarować je ukochanemu mężczyźnie. Ale niestety, wy traktujecie to jako coś złego. Sama chodzę do kościoła, czytam Biblię i modlę się. Co złego jest w tym, że nie każdy lubi ostre rznięcie w dupę (że się tak posłużę takim określeniem), albo pijaństwa do samego rana? Ja takich osób nie pouczam, nie osądzam, bo osądzać mogę jedynie siebie. Ja preferuję inne rozrywki. Dlatego proszę was, nie wiem dlaczego to robicie, ale nie róbcie już tego, nie wyśmiewajcie takich osób jak ja, ok? To nie jest fajne...

Nie sugeruj się wypowiedziami osób na tym forum. W większości, tak jak piszesz, wchodzą tylko tutaj by sobie jaja z ludzi porobić. Nie ważne z kogo i z jakiego powodu. Anonimowość pozwala im na pisanie różnych rzeczy, skąd wiesz, że prawdziwych ? Mogę zaraz zalogować się pod kilkunastoma innymi nickami i napisać kilka takich głupot jakich jeszcze świat nie widział. Rzeczywistość to nie telewizja.... ani anonimowe forum. Jedna rada - ignoruj kretynów. Świat nie jest taki jakim go opisują.

Te forum nigdy się nie zmieni. Proponuje ci zmianę na inne. Niestety w sprawach internetu jetem totalnym ignorantem i nie orientuje się czy znajdziesz jakieś inne o podobnym charakterze. Raczej tak..... wystarczy poszukać. Tutaj znajdziesz tylko rozczarowanie, chociaż znajdziesz tu kilka ciekawych osób. Szczególnie po 24. Dzieci wtedy idą już spać i można w miarę normalnie pogadać.

No dzięki wam, wiedziałam, że się nie mylę i nie tylko ja tak myślę. A co do tego forum to chyba naprawdę poszukam jakiegoś innego, gdzie się spotka wielu dojrzałych ludzi. I gdzie można oczekiwać poważnych odpowiedzi.

jeśli takie znajdziesz daj znać :) Z przyjemnością też zmienię.

Gość Słodki Gracjan
To jest też tak, że niektóre bezmyślnie straciły dziewictwo z jakimś przypadkowym kolesiem a teraz zazdroszczą dziewicom i próbują je zdołować :) Innymi słowy, próbują swój minus przebić na plus (to się oczywiście nie uda, ale zaklinanie rzeczywistości... :classic_cool:)

Gość . . .. . .. . . . .. . . .. .
18 lat? wyluzuj, masz jeszcze duzo czasu :) na wszystko przyjdzie pora :) jak bedziesz miala 25 + i bedziesz jeszcze dziewica dopiero wtedy zacznij sie martwic :D ps ja wysmiewam ale tylko stare, nawiedzone dziewice :classic_cool:🖐️