Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madzika333

jak obfite krwawienia moga występować w ciaży?

Polecane posty

Wiem że zdarzają się tkie przypadki że będąc w ciązy kobieta też ma miesiączki, ale jeżeli ktoś z was oriętuje się coś w tym temacie, to bardzo proszę powiedzieć czy są one raczej skape, czy moga też być obfite i trwć kilka dni

wystepuje miesiaczka w czasie ciezy? pierwsze slysze.. jak juz to napewno nie jest to miesiaczka tylko jakies plamienia ktore zdarzaja sie bardzo rzadko moze raz na 100 przypadkow albo i rzadziej..plamienia te w zaden sposob nie przypominaja miesiaczki.. a jezeli jestes w ciazy i masz przy tym krwawienia to oznacza ze cos z plodem nie tak i trzeba jak najszybciej zglosic sie do ginekologa bo krwawienie w ciazy moze powodowac nawet poronienie

Gość ojojojojjj
zgadzam się - może być lekkie krwawienie ale obfite może powodować albo być poronieniem...

Gość w ciaży nie ma miesiaczki
może wystepowac tylko plamienie a to zupelnie cos innego i powod do jak najszybszego udania sie do lekarza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nawet wystapenie plamienia w ciazy nie jest normalnym objawem.. ja w takiej sytuacji udalam bm sie do ginekologa ...

a ja sie z toba nie zgodze ze wystepuje i to rzadko.. teraz coraz czesciej :/ czasem te plamienie jest niegrozne ( jezeli wystepuje w pierwszym miesiacu tzn wtedy gdy zarodek dopiero sie zagniezdza) natomiast czesciej jest to oznaka wczesnego poronienia.. ja bym tego tak nie zostawiła i poszlabym odrazu do ginekologa Moje 2 kumpele mialy plamienia przez pierwsze 3 miesiace, tyle ze były one naprawde skape i takie rożowawe :) jedna juz urodziła zdrowa sliczna coreczke :) u @giej dziecko rozwija sie prawidłowo :) choc musi byc pod stała kontrola lekarska