madzika333 0 Napisano Grudzień 25, 2008 Wiem że zdarzają się tkie przypadki że będąc w ciązy kobieta też ma miesiączki, ale jeżeli ktoś z was oriętuje się coś w tym temacie, to bardzo proszę powiedzieć czy są one raczej skape, czy moga też być obfite i trwć kilka dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ah 0 Napisano Grudzień 25, 2008 wystepuje miesiaczka w czasie ciezy? pierwsze slysze.. jak juz to napewno nie jest to miesiaczka tylko jakies plamienia ktore zdarzaja sie bardzo rzadko moze raz na 100 przypadkow albo i rzadziej..plamienia te w zaden sposob nie przypominaja miesiaczki.. a jezeli jestes w ciazy i masz przy tym krwawienia to oznacza ze cos z plodem nie tak i trzeba jak najszybciej zglosic sie do ginekologa bo krwawienie w ciazy moze powodowac nawet poronienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojojojojjj Napisano Grudzień 25, 2008 zgadzam się - może być lekkie krwawienie ale obfite może powodować albo być poronieniem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w ciaży nie ma miesiaczki Napisano Grudzień 25, 2008 może wystepowac tylko plamienie a to zupelnie cos innego i powod do jak najszybszego udania sie do lekarza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ah 0 Napisano Grudzień 25, 2008 Nawet wystapenie plamienia w ciazy nie jest normalnym objawem.. ja w takiej sytuacji udalam bm sie do ginekologa ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Grudzień 25, 2008 a ja sie z toba nie zgodze ze wystepuje i to rzadko.. teraz coraz czesciej :/ czasem te plamienie jest niegrozne ( jezeli wystepuje w pierwszym miesiacu tzn wtedy gdy zarodek dopiero sie zagniezdza) natomiast czesciej jest to oznaka wczesnego poronienia.. ja bym tego tak nie zostawiła i poszlabym odrazu do ginekologa Moje 2 kumpele mialy plamienia przez pierwsze 3 miesiace, tyle ze były one naprawde skape i takie rożowawe :) jedna juz urodziła zdrowa sliczna coreczke :) u @giej dziecko rozwija sie prawidłowo :) choc musi byc pod stała kontrola lekarska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach