Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olenksssa

Kto jest za tym aby Faceci.......?

Polecane posty

Gość olenksssa

byli bardziej delikatni????? bo ja chyba dluzej tego nie wytrzymam, nawet minetka zabardzo niesprawia przyjemnosci, bo mnie boli, kiedy on ssie, a to jest takie wrazliwe miejsce... czy ktoras jeszcze ma podobnie? czy ja jestem tam przewrazliwona?? i dziewczyny lubia to ssanie i jakby niby delikatne podgryzanie:o bedac u ginekologa nawet nie wiem kiedy bada, bo doktor jest taki delikatny, ze nic prawie nie czuje, nie boli mnie i zanim sie zorienutje jest juz po badaniu, a moj facet, jakby wszystko z sila wykonywal:o a moze mi sie tak wydaje?:o

Gość olenksssa
mowilam, ze chce tylko delikatnie......... a pozatym chyba powienien sie domylic, kiedy mowie "ałłaaaa" i jakby mu przerywam :o

Mdli mnie kiedy słysze zwrot \"powinien się domyślić...\"- w sexie i w ogóle w związku nie ma miejsca na domysły. Powiedz mu, że nie sprawia Ci to przyjemności i jeżeli nie zmieni tego nie będziesz chciała żeby Cie ssał. Tyle,

Gość olenksssa
tak, zgadza sie i masz troche racji, ale pomysl sam, czy tak trudno sie domyslic dlaczego dziewczyna broni sie przed minetka? nie..!! bo widocznie nie sprawia jej to takiej przyjemnosci jak powinno, wiec facet powinien cos zmienic, bardziej sie postarac! no ale ok przy nastepnej okazji postaram sie to jakos wytlumaczyc, byc moze rzeczywiscie to pomoze a jak nie to zrobie jak powiedziales.

Może inaczej : Tak na niego działasz,że budzi się w nim bestia:D A jak podniecenie jest bardzo duże to żadne słowa nie pomagają, ja czasami mogę powtarzać milion razy nie,a ten i tak swoje hehe :D

Gość olenksssa
niewiedzaca, tak... chyba to dokladnie ten sam przypadek;) :D

Ja ostatnio zastrajkowałam i powiedziałam,ze koniec,zeby sobie szedł do domu skoro jedno mu w głowie:D Pózniej się zaczełam użalać nad tym,ze drobnostek nie docenia,nie pamieta koloru mojej torebki itd :D Powiedziałam,ze myśli penisem,a nie głowa i uczuciami.. to już troche zmienił nastawienie.Podkreslam - TROChĘ!:)