Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lauraaaaaaaaaaaa3

powiedziec o tym jego dziewczynie na NK

Polecane posty

Gość lauraaaaaaaaaaaa3

pewien chłopak który ma dziewczyna znam ją wiedzac że jestem po rozstaniuz facetem ktorego kochaam zaprosił mnie do domu w celu pomocy w przygotownaiu do kolokwium..bezczelnie nalewał kieliszek za kieliszkiem i chciał przeleciec w pore się kapnełam i wyszłam..jak patrze na NK i zdjecia tej laski znim pod nimi podpisy "moje słoneczko"zastanawiam się czy to przemilczeć czy otworzyć jej oczy?

Gość Lubiąca xxyyxx
Ja bym się nie wtrącała...

Gość lauraaaaaaaaaaaa3
no naprawde mam dylemat ja bym wolała sie dowiedzieć..

Gość to obrzydliwy zwyczaj
sama sobie otworz. skoro zaprosil cie do domu, a ty sie tam pojawilas wiedzac ze ma dziewczyne, to juz wydalas o sobie swiadectwo, i nic tego nie zmieni, nawet to, ze wyszlas. nastepnym razem zostaniesz :P

Gość lauraaaaaaaaaaaa3
przyszłam bo miał być on i nasza kumpela mieliśmy się razem uczyććććć...to że ma dziewczyne nie znaczy że jest niewolnikiemmmmmmmmm?:Oprzyszłam jako koleżanka..

Gość Lubiąca xxyyxx
No właśnie, to że ma dziewczynę to już mu nie wolno iść do sklepu gdzie sprzedaje kobieta...

Gość nie móóóóówwwwwwwwwwww
może to jednorazowy wyskok

Widzisz, jak powiesz, to istnieje poważne ryzyko, że zarobisz epitetem... podobnym do tego, które tu już u góry padły spod klawiatur jakiś debili.... Z drugiej strony ja bym chciała wiedzieć na miejscu tej dziewczyny, z tym, że jej chłopak pewnie będzie próbował to zrzucić na Ciebie.

A co za różnica, czy jednorazowy wyskok, czy wielorazowy :o Dziewczyna ma prawo wiedzieć, szkoda jej. Ale martw się też o siebie, czy później nie ucierpi Twoja dobra opinia.

Gość elemorele
ale skoro duzo wypiliscie moze sie zwyczajnie zapomnial i akohol tak na niego zadzialal. niczego wcale nie panował...

Pewnie jak tę wódkę przygotował i stawiał na stół z zamiarem upicia jej, też nad sobą nie panował. Może go trzeba ubezwłasnowolnić, jak tak nad sobą nie panuje?

Gość mc ytn ck
ale wiedz, ze ona moze ci w to nie uwierzyc i kazac ci to udowodnic

Gość gfgfgf
ja bym powiedziała tylko gorzej z tym ze ona moze nieuwierzyc i sie strasznie wkurwic ale lepiej zeby wiedziała co z niego z aziólko