Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość * świetna *

Od dzisiaj zaczynam o siebie dbać ze zdwojoną siłą!!!

Polecane posty

Gość ANUCIK
CHCESZ OCZAROWC WSZYSTKICH SWOIM WYGLADEM? htpp://anucik.dbv.pl htpp://zlotemysli.pl/anucik,1/kobieta/piekna/jest.htm

Gość TEŻ SIĘ WZIEAM ZA SIEBIE
Mam sflaczałe uda i pośladki, kupiłam w Lidlu stepper skrętny i zaczynam na nim cwiczyć, minimum 20 minut dziennie, mam też płytkę Tamilee Web "chcę mieć takie pośladki" od kilku dni smaruję się też serum wyszczuplającym, pierwsze efekty już widzę wczoraj odpaliłam płytkę, wymiękłam zaledwie po dwóch ćwiczeniach, dzisiaj ledwie chodzę tak bolą mnie pośladki i uda.... całe lata nie mogłam się zmobilizować by ćwiczyć na uda i pośladki, mam słabe mięśnie i po prostu nie daję rady mimo że wiem że żaden krem czy balsam nie zdziała tego co regularne ćwiczenia.... 21 lutego jadę na narty więc mam dodatkową motywację by wzmocnić mięśnie nóg

Gość 192837465
Witam wszystkich. Od jakiegoś czasu udzielam się w wątku: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3156665&start=30. Jednakże tam trochę wszystko przygasło, więc postanowiłam się tutaj do Was dołączyc. Może tutaj ktoś będzie się częściej wypowiadał. Moja historyjka krótka jest na ostatniej stronie tamtego wątku.

Gość dbająca o siebie
Cześć ,dziewczyny! Ja również zrobiłam sobie listę moich ,,urodowych postanowień"i powiem wam że je wszystkie wypełniam.A oto moja lista: 1.Codziennie kąpiel!(to oczywiste) 2.Po kąpieli balsam na całe ciało,dyzydorant,krem na twarz,na ręce.pomadka 2 razy dziennie myję zęby(rano i wieczorem).. 3.Likwiduję łupież(od zawsze go mam!) I wszytko w sumie wypełniam łupież powili znika i został i jeszcze jedne punkt z listy...muszę schudnąć 8 kilo...ale od poniedziałku się mobilizuję i zaczynam dietę!Pozdrawiam wszytskie dbające o siebie i będę częściej wpadać!!!

Gość dbająca o siebie
Aha i proszę o radę jaki zestw ćwieczeń mam wykonawać na płaski brzuch!!Help!! będę bardzo wdzięczna i na 100% odpiszę! Pozdrawiam!

Cześć dziewczyny! Wiecie co,ja też zaczynam bardziej o siebie dbać!Spojrzałam dziś w lustro,i co?!Popatrzyłam na moje zadbane i bardziej atrakcyjne koleżanki i pomyślałam:Kurczę,jak one to robią?Zawsze wyspane,zadbane w dobrej formie a ja?!Zazwyczaj nad książkami kleją mi się oczy,balsamy,kremy pomadki,odżywki....co to to nie ja!A kiedyś dbałam o siebie!A moja kondycja,to szkoda gadać!Ale od dziś a właściwie od jutra kupuję różne balsamy,kremy,odżywki i takie różne oraz zieloną herbatę(słyszałam o jej dobrych działaniach;) i przede wszystkim jakiś ruch!Mam nadzieję że ten wątek nie upadnie bo chciałabym żeby ktoś robił to co ja i ktoś mnie wspierał w tym!Pozdrawiam wszystkie dbające,i te jak ja,dopiero zaczynające!Obiecuję że będę często pisać o efektach(jak w ogóle będą). Sorry,że się rozpisałam i mogę się przyłączyć?

Gość moje życie w moich rekach...
ja tez ostatnio postanowiłam dużo bardziej zadbac o siebie. Włosy myje codziennie, stosuje różne odzywki i maski żeby kolor nie tarcił blasku, regularnie chodze do fryzjera skracać rozdwojone końcówki, regularnie się farbuje poza tym codziennie po pracy zmywam makijaż i nakładam krem nawilzający, kolejny na noc i na dzień pod makijaż, robie henną sama w domu, zadbałam o paznokcie - zawsze sa pomalowane i zkończyłam z chodzeniem z odpyśnietym lakierem:-) do tego codziennie po kapieli lub prysznicu wmasowuje balsam ujędrniający, do tego serum na biust i krem na cellulit bo niestety mam na pośladkach:-( mam 26 lat więc zaczełam używac kremu na pierwsze zmarszczki regularna depilacja:-) do tego zadbałąm o swoja garderobę - zmieniłam kolory na bardziej żywe, zmieniłam rozmiar bo ostatnio udało misie troche schudnąć a mimo to chpdziłam w tych samych ciuchach i nikt nie widział efektów mojej ciężkiej pracy zapisałam sie na aerobik 2 x w tygodniu skacze na skakance, niezbyt regularnie ale tak około 3 razy w tygodniu po godzinie no i zadbałam o swój rozwój intelektualny, mimo że skończyłam 2 kierunki studiów i mam tytuł magistra to zapisałam się na kursy językowe 2x w tygodniu. Czuje się wspaniale:-)