Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oluska5555555555555555555

Dzidzi?

Polecane posty

Gość oluska5555555555555555555

Czy to możliwe że jestem w ciąży? otóż 13 listopada kochalam sie z moim chlopakiem bez zabezpieczenia byl to dzien plodny i doszlo do wytrysku. jednak dostalam okres tak jak zwykle. lecz teraz miewam dziwne bole w podbrzuszu i jajnikow. jestem senna zmeczona. dodam ze na wszelki wypadek robilam test pod koniec listopada i wyszedl negatywny;/ nie wiem co mam juz myslec;/ chcialabym miec dzidzi :) rozmawialam z mama i mowila mi ze ona bedac w ciazy miala okres przez 3 miesiace. jak myslicie :) jest szansa?:) moze zrobic test?

ja mysle ze nie ma ciazy= okres/negatywny test a bol jajnikow? no coz zdarza sie nie tylko z powodu ciazy, moze masz owulacje/dni plodne?

Gość natttt
nie chce cie zalamywac ale okres w ciazy to rzadkosc i nie swiadczy o niczym dobrym. a z drugiej strony test po 2 tyg od stosunku mogl klamac. powtorz test teraz to bedziesz miec pewnosc

może genetycznie tak macie że okres, mimo ciąży :) część kobiet tak ma... słyszałam że nawet do 4 m-cy bóle miałam i ja, na początku ciąży... ale nic nie jest przesądzone, zawsze możecie starać się ponownie :>

Gość dasasd
jak wsadził Ci peniska w twoją cipeczkę to może jajeczko zostało zapłodniowe, jest zygotka i będzie k...bachor. Nie możesz mówić jak normalny czlowiek? DZIECKO...

Gość Bambino86
Hejka. Po pierwsze za wcześnie zrobiłaś test,a po drugie bóle brzuszka i jajników to miewam i ja (jestem w ciąży - 5tydzień). Teraz możesz zrobić test i będzie na pewno wielo procentowe potwierdzenie lub zaprzeczenie ciąży. Powodzenia