Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bajlandia-gorzow

Sylwester dla dzieci - Gorzów Wlkp.

Polecane posty

Gość bajlandia-gorzow

Chciałabym zaprosić wszystkie dzieci powyżej lat 3 na sylwestra w nowo otwieranym punkcie opieki dla dziecićmi BAJLANDIA-niania 24h na Piaskach, koszt pobytu dziecka na zabawie sylwestrowej w godzinach 20-1 to 50zł, za pozostałe godziny 7zł. Warunkiem zorganizowania imprezy jest min. 4 zainteresowanych. Zgłoszenia, wraz z numerem tel. proszę przesyłać na adres: sylwekdladzieci2008@o2.pl oddzwonimy:)

Gość oljeaja
kto to wie co z dziecmi bedziecie robic ?:O

Gość bajlandia-gorzow
po pierwsze, nie wiem jak panstwo interpretuja slowo zabawa, dla mnie jest to jednoznaczne, ze dzieci beda sie bawic:P dopiero pozniej pojda spac. po drugie, prowadze wlasna dzialalnosc, impreza odbywa sie w ogolnodostepnym lokalu, sama jestem matka dwojki dzieci i nie mam zamiaru robic sobie klopotow. po trzecie, nie chce na razie podawac wiecej szczegolow, obecnie staram sie dopiac wszystko na ostatni guzik, szukam osob, ktore beda prowadzic w moim lokalu zajecia dodatkowe, z angielskiego, niemieckiego, gimnastyke korekcyjna i wszelkie pozostale informacje bede podawac, kiedy wszystko bedzie przygotowane;) po czwarte, wszystko musi byc dostosowane do wieku i ilosci dzieci.

Gość majka*cilestka
chyba musi Pani lokalnie szukac tu jest Pani zbyt anonimowa aby powierzyc dziecko w opieke