Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto nie ma takich marzeń

Mam takie marzenie...

Polecane posty

Chciałabym być szczęśliwa i poznać kogoś cudownego. Jego, tego cudownego. Może to jest obrzydliwie popularne... Chciałabym, aby się mną opiekował i o mnie dbał i żeby miał piękne oczy i ciemne włosy - bo ja jestem blondynką, wolę, by miał przeciwne... Chciałabym, żeby miał silną osobowość i szanował mnie i dbał o mnie zawsze.... I kochał...ponad wszelką miarę... I nigdy bym go nie zdradziła, na zawsze odczepiliby się ode mnie inni faceci... Bo miałabym w oczach wypisane, że należę do niego... Gdzie jesteś?

Gość aaaaannaaaaa
o nie tylko Ty masz takie marzenia, ja jeszcze marze abym z nim miala wspaniale dzieci, malo problemow, zero smutkow i swoj wlasny domek

hmmm....ciekawe czy to działa odwrotnie? Czy faceci marzą o kruchych dziewczynach, którymi będą się opiekować i kochać.... Mają?

Gość aaaaannaaaaa
kobiety raczej marza o dobrej pracy niz o tym aby facet je utrzymywal;)

Nie, Johny.... Miłość nie powinna ograniczać, a ja wolę się spełniac także zawodowo...

hmmm.... a o jakich?

Gość spinka motylka
to zapisz sie do islamu, będziesz należeć do mężczyzny a ja marzę żeby sobie kupić nowe mieszkanie i je urządzać

yhy.... ale tu chodzi o coś innego. O należenie do kogoś, chociaż nie w kwestii posiadania, chyba nie potrafisz tego pojąć.

Dzięki;) Wiem, że wiele kobiet mnie rozumie i napewno znajdziemy zaniedługo odpowiednich facetów.... Niekoniecznie takich uczuciowych, bo każdy ma wady;p Najważniejsze, jak dla mnie - żeby mi się podobał i miał charakter. Niestety większość to cioty z nijakim wyglądem... echh

hmmmm a ja w sumie nie wiem co jest najwazniejsze xd musi miec to cos 🌼 po prostu musze czuć: "tak to ten!" :)

Gość aaaaannaaaaa
nigdy nie znajdziesz tego IDEALNEGO ja marze o tym zebysmy sie chociaz tak czesto nie klocili.........;(

hmmm... ja pewnie z moim też się będę często kłócic.... Ja nie mam łatwego charakteru...

nikt nie ma :) :) :) ale jak juz znajdziesz tego jedynego.......... 🌼 to nie klotnie Ci beda w glowie :)

no chyba tak... Albo cioty, albo mi się nie podobają, albo są za bardzo 'wylaszczeni' - w sensie solara, włosy toną w żelu, gdzieniegdzie pasemka.... I jakimś dziwnym trafem tacy 'keni' zawsze na mnie lecą... To irytujące już jest... W ogóle myślę, iż takiego naprawdę ładnego chłopaka nie spotkałam w ogóle... No, może jednego....

marzę o tym, żeby złapał mnie od tyłu i ossstro ciął ażbym głową waliła o pręty kaloryfera a nogi trzepały jak podłączone do prądu a ze stołu wszystko pospadało z rumotem. Taki mężczyzna to skarb :-)

Gość aaaaannaaaaa
to sie tak mowi, ze jak znajdziesz tego jedynego to nie bedziesz sie klocic, ale niestety rzeczwistosc jest inna:( zycie daje nam duzo pokus na klotnie, wystarczy mala roznica zdan;/

aaaaannaaaaa, zalezy co rozumiesz pod pojeciem slowa klocic ;) co innego rozmawiac, majac inne zdanie, a co innego rzucać krzesłami :P