Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaaa00

Co on zrobił

Polecane posty

Gość zalamanaaa00

Mam chłopaka prawie rok, jest on starszy o 8 lat. Ostatnio wyjechał i ja przestałąm brac tabletki anty w tym samym czasie zeby sobie porobic badania. Teraz przyjechał a ja tabletki dopirto mam zaczac brac po nowym roku bo mi sie troszke to przeciagneło. I dzisiajh nas wzieła taka ochota na sex ze masakra i zaczelismy sie kochac. Mowie mu ze jak bedzie dochodzil to zeby wyszedł a on ze oki. No i nagle czuje ciapło i do niego z pytaniem czy skonczył , a on ze tak i ciekawe co czy chłopak czy dziewczynka. Chyba zrobil to specjalnie , a prosiłam go zeby tegonnie robil , a on sie jeszcze usmiechal.

Gość juannn
nie chciało mu się chooja wyjmowac ;) favceci tacy sa :P:P hahahahhaha i sie śmial ześ naiwna :O

Gość zalamanaaa00
nie naiwna , ale sie wnerwilam. mowie do niego jak do normalnego faceta a on swoje i teraz sie zastaawiam czy zrobil to bo chce dziecko czy tak bo mu sie chcialo juz sama nie wiem.

Gość juannn
ale głupia jestes:O nie chciało mu sie fiuuta wyjmowac!! a nie dziecko....durna baboo

Gość zalamanaaa00
19 ale jeszcze przed braniem tabletek jak sie kochalismy i mowilam zeby wyciagna to wyciagal bo twierdzil ze zawsze to jakies zabezpieczenie chociaz bardzo marne a teraz nie wiem co soe mu stało. I jeszcze sie smial Ciekawe czy wyjdzie chlopiec czy dziewczynka.

Słuszna uwaga, jeżeli nie chcesz mieć dziecka to powinnaś jak najszybciej postinor zorganizować. Co do jego motywacji - mógł się chłopak za pomieć:P Porozmawiaj z nim, ale tak na poważnie.

Gość zalamanaaa00
mieszkam w takim miejscu ze do szpitala mam z godzine drogi , i nie ma mnie kto zawiesc;(;( a tez nad tym myslałam. Dopiero jutro bede mogla tate poprosic a zaswiezienie do szpitala , bo dzisiaj nie dawnio przyszsli z mama od znajomych i jest po lkoholu;(

Gość zalamanaaa00
zapomniec, zapomnieniem ale on sie jeszcze usmiechal

no tak, tylko, że tu czas się liczy..... Ale ok, nie ma co panikować.

masz 72h... zapomniał się? i beztrosko śmiał się "chłopiec czy dziewczynka"? zabiła bym, chyba. A na pewno wywaliła.

No to może celowo to zrobił, może chce Cię "złapać na dziecko"?

ten chłopak> teraz nie moze ci pomoc? ile w ogole macie lat? ale chyba nie zostaniesz sama z dzieckiem>>>

Gość zalamanaaa00
odepchnełam go i sie zapytalam co w tym smiesznego, a on do mnie , ze przeciez nic sie nie stanie. Tak bylam zdenerwowana nie niego ze masakra. Jeszcze jakbym nic nie mowila ale prosilam zeby wyszedl wczesniej.

Gość zalamanaaa00
ja mam 19 on 27. Ja mam nadzieje ze do ciazy nie dojdzie. On tez dopiero jutro moze.

Aniu, autorka ma 19, więc chłopak 27, więc jakiejś odpowiedzialności można by się teoretycznie po nim spodziewać. Teoretycznie, podkreślam.

Gość ajdhsk
A masz teraz dni plodne.Kiedy mialas ostatnia miesiaczke?

Spokojnie, ludzie się latami o ciążę starają, więc póki co, nie panikuj. Tylko z nim trzeba wyjaśnić sprawę, bo zachował się jak.....no, mało odpowiedzialnie.

sorki, nie doczytałam... to jesli ma 27 to moze byc juz odpowiedzialny... chociaz wiadomo jak to jest z facetami..

Jeśli masz dzień płodny to będzie chłopczyk, a jeśli przed owulacją - to dziewczynka, gratulacje :) Uważaj na siebie.

Gość zalamanaaa00
mam 16 dzien cyklu. No ja tez myslalam ze on jest odpowiedzialny ale chyba sie myliłam , teraz to juz sama nie wiem czego sie mozna po nim spodziewac.

Gość ajdhsk
Nawet zajscie w ciaze w dni plodne jest szansa 1/3.

Gość zalamanaaa00
Ja mam wielka nadzieje ze nie zajde, ale wiecie co jak tak sobie teraz to wszystko przemyslam to on to zrobil moze i specjalnie. Jeszcze przed wyjazdem cos tam mowil ze mu do mlodosci nie idzie i z chce zakladac powoli rodzine.

No, ten dzień cyklu to mało optymistyczny...Jakby co, to chłopiec... Ale spoko, myślę, że nie ma co panikować. Jedź jutro po postinor dla pewności i spokojnego snu i będzie ok.