Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaaa00

Co on zrobił

Polecane posty

Gość Turkusowa Hania
Moim zdaniem facet wykazał się brakiem podstawowego szacunku dla Ciebie. Jesteś kobieta i tylko Ty masz prawo decydowac o tym czy chcesz w danj chwili urodzić dziecko czy nie...nikt nie ma prawo za Ciebie o tym decydować, bo to Twoje ciało! Trochę przykre....

Gość SADEE
jak sie spuścił w ciebie i nie panikuje tzn ze jest gotowy na ewentualne bycie ojcem. i nie słuchaj tyuch głupich zabezpieczajacych się bab, które ruchaja się dla relaksu, a potem w wieku 30 lat ryczą, ze nie mogą miec dzieci. Myśl pod prąd a nie jak całe to stado owiec (baranów). bedzie dobrze.

Gość ann//
On nie ma do niej szcunku!!! Co z tego ze jest gotowy?! Jej o zdanie nie zapytał i zrobił cos czego nie chciała! Tak sie zachowuje odpowiedzialny i gotowy na dziecko facet? Ja mam 23 lata i niedługo bede starac sie o dziecko bo to nasza wspólna decyzja i nie mam zamiaru czekac do 30 ale kazdy ma swój rozum i sam podejmuje wybór. To co zrobił ten koles swiadczy o braku szacunku i liczenia sie ze zdaniem jego dziewczyny. Tu nie chodzi o zabezpieczanie i czekanie do 30 tylko o sam fakt jak sie ten cwok zachował to ze jest od niej duzo starszy nie daje mu prawa decydowania za nia o takich sprawach!!!Ona ma dopiero 19 lat! i twierdzi ze nie jest jeszcze gotowa na dziecko. Sama napisała ze moze za jakies 2 lata, wiec chyba widac ze dziewczyna jeszcze nie dojrzała do macierzyństwa a to ze jej chłopak chce dziecka to nie znaczy ze ona ma sie jemu podporządkowac wbrew temu co czuje i mysli. Jego zachowanie było okropne

Gość ann//
Zreszta mi sie wydaje ze on wcale dziecka nie chce. Autorka napisała ze on twierdzi ze od jednego spuszczenia sie w ciąze nie zachodzi i nie ma sie o co martwic bo ktos od jego z rodziny sie stara juz długo i nic z tego wiec od jedego razu raczej nie wpadną. . To chyba swiadczy o tym ze on nie koniecznie chce byc ojcem i jest delikatnie mówiąc głupi. Bo to ze ktos sie stara o dziecko kikla miesiecy nie znaczy ze nie mozna zajsc od jednego stosunku

Gość zalamanaaa00
Hej:) Wiec tak , zebralam sie na powzna rozmowe z moim i przyznał sie , ze nardzo chce miec dzidziusia.I ze nie wiedzial jak mi to powiedziec bo mnie bardzo kocha, ze wie, ze jestem jeszcze mloda i pewnie nie bede chciała. Przepraszał mniei powiedzial , ze tak na prawde to sam nie wie czemu nie wyszedł , ze poprostu tak sie stało i ze dopiero po tym zastanowil sie co zrobił.

Gość ann//
Tylko szkoda ze wczesniej ci tego nie powiedział. Mam nadzieje ze wyjasniłas mu ze nie pozwolisz na takie zachownie zeby robił cos pomimo twojego sprzeciwu?? To jest dorosły facet a zchowuje sie idiotycznie i nieodpowiedzialnie. Będąc w zwiazku z tak młoda osoba musi sie liczyc z tym ze ty do pewnych rzeczy musisz jeszcze dojrzec. Bardzo chce miec dzieci i nie wiedział jak ci to powiedziec?! A które z tych słów jest trudne do wypowiedzenia?! To lepiej sie spuszczac wbrew twojej woli? Skoro cie tak bardzo kocha to niech cie szanuje. Jakies chore to wszystko i dziwne moim zdaniem. Tak czy siak zycze ci zeby wszystko potoczyło sie po twojej mysli

Gość zalamanaaa00
Nakrzyczałam na niego strasznie , ale stało sie i juz moje nerwy nic nie dadzą ani nie pomogą, a ja tylko bede chodzila znerwicowana. No jak bede w ciązy to powiem trudno, chyba go zabije , ale teraz to mi juz raczej nic nie da. Mam nadzieje , ze ta nasza rozmowa cos mu przemowila do rozumu.

Gość jusssa
wcale nie musisz czekać na gina! mi przepisał recepte lekarz ogólny jak byłam w potrzebie.I to państwowo.Jak chcesz być spokojna to zadzwoń i umów sie prywatnie

Gość zalamanaaa00
no widzisz , a mi pani w recepcji powiedziala ze musze czekac na gina i do tego jeszcze mowila to do mnie takim tonem jakby to byla moja wina , ze ona musi pracowac w swieta. A teraz to juz i tak za pozno.

Gość zalamanaaa00
Uswiadamialam mojemu przed chwila , ze dziecko to wielki obowiazek na który jeszcze nie jestem gotowa. Widac ze jakos to do niego dotarło bo sie popłakał i strasznie przepraszał ,jeszcze go nigdy w takim stanie nie widziałam.

Gość jak dla mnie to
ten koles jest jakis niedojrzały emocjonalnie.27 letni facet najpierw spuszcza sie bez twojej zgody, chce dziecka ale z Toba o tym nie rozmawia a potem płacze?!

Gość zalamanaaa00
Ja tez juz go sama nie rozmuie ehh I jeszcze wpada mi do domu z bukietem kwiatów ;/;/

Gość erfef
BOŻE TO NAJWIEKSZY OSIOŁ NA ŚWIECIE! NIE DAJ SIE NABRAC NA JEGO ŁZY I KWIATY! ZERWIJ Z NIM !

Gość zalamanaaa00
Co do zerwania to narazie nie zerwe , bo jak sie okaze ze jestem w ciazy to i tak bede chciala do niego wrocic.

Gość pozostawiam bez komenatrza...