Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna256889

moze jacys panowie sie wypowiedza proszeo rade

Polecane posty

Gość taka jedna256889

ostatnio sie umowilam z takim chlopakiem ktory mi sie podobal, nie znalam go wczesniej dobrze, on mnie tez, i jak umowilismy sie w piatek , mysle z ebylo ok i on sie po tym spotkaniu odezwal na gg ale dopieor w niedziele czyli w sumike dzien przerwy byl , potem ja sie odezwalam i jak na razied to tyle konatktu, jak myslicie czy to jest pewne z emu sie nie spodobalam i tyle? i juz sie nie odezwie? u mnie zawszewszystko konczy się klapą;/

Gość kakałaka od świtu do rana
a kto kogo zaprosił?? jesli on ciebie to moze mysli ze nawalił głupio mu, albo coś i sie nie chce narzucac?

Gość taka jedna256889
boze wszystko do podszywy pierdoleni podszywacze:|

Gość taka jedna256889
on zaproponowal spotkanie, tylko nie bylo ustalone nic konkretnego wiec jak kiedys do mnie napisal zapytaalam sie go czy ma czas jakos w tym tyg... on wczesniej pisal ze mielismyh sie spotkac.

Gość ksiadz emil
a co sie stalo,ze jestes na wózku?

Gość taka jedna256889
wypowiedzi z 23:44 i 23.45 nie sa moje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość taka jedna2568889
Dobra odezwalam sie do niego na gg i powiedzialam mu ze w huja ze mna leci bo ja sie zaangazowalam a on mnie olewa. Dalam mu czas do jutra.

pewnie pomyslał ze zepsuł spotkanie i ma wątpliwosci czy z siebie idioty nie robi, ja tak miałem i odpuściłem bo duma mi nie pozwoliła, nie mogłem z siebie debila robic

Gość taka jedna2568889
Dlaczego podszyw zaczernil nick? To ja jestem autorka postu!!! Myslicie ze jak mnie kocha to sie jutro odezwie?

Gość taka jedna2568889
Odpisal mi ze bedzie ze mna jak przejde pomyslnie test...o co moze mu chodzic? Jaki test?

Gość taka jedna2568889
Chcialabym juz wyjsc za maz:( Moje wszystkie kolezanki mja facetow lub mezow!!!!!!!Kobieta bez faceta jest nikim i tylko facet ndaje sens naszemu zyciu:(Czuje sie jak przyglup,taka sama na tym swiecie. Moze pojde na ten test i bede z nim ????????

Gość liliputek111
ciążowy słonko ciązowy na maturze takie są :0

Gość taka jedna2568889
ale przeciez z nim jeszcze nie spalam!!!nie chodze do lozka z facetem szybciej niz 1-2 tyg!!!!

kakałaka od świtu do rana ale czemu tak stwierdziles? ona nie odzywala sie w ogole? hm ja mysle ze on nie ma powodu by tak myslec ze cos zepsul,ja tak clay czas mysle ze moglam wiecj mowic i w ogole inaczej sie zachowac w kiku sytuacjach:| wiesz po tym jaK ON DO MNIE NAPISLA NA GG ja tez do niego napisalam i potem on sie juz nie odezwal aminelo od tago czasu juz troche dni wiec wiesz :( robie sobie zludne nadzieje:( spieprzylam to spotkanie:(

Gość taka jedna2568889
tak odezwal sie ale chce abym przeszla jakis test!!!moze mu chodzi o zrobienie loda? Jezu...a moze dowiedzial sie ze jestem w tym dobra od kolesi z baru i chce mnie sprawdzic? No coz...chcialam mu powiedziec ze jestem dziewica jeszcze ale nie udalo sie.

Gość taka jedna256889 PRAWDZIWA
słuchajcie ludzie, przestańcie się podszywać! Mój post jest tylko pierwszy. Nie jeżdżę na wózku i nie mam biegunki. no wiec co myslicie o mojej sytuacji? z nerwów aż wymiotowałam, teraz jem słodycze i pierogi - zawsze wyjadam stres. myslicie że to juz koniec? proooosze was, napiszecie co myslicie. pokazac wam moje zdjęcie? bo własnie sobie zrobiłam

Gość taka jedna2568889 tylko jedyna
wiecie co? chamy z was i prostaki!!!! to ja jestem autorka postu...nienawidze was:( pisze bo mam problem a sie podszywaja pode mnie potne sie, chcecie tego? ok!!! i tak mam juz sznyty:(

Gość ewcia1986
no to odezwij sie do niego jak sie nie bedzie odzywal pusc mu szczalke albo pozniej smsa . nic nie tracisz mozez zyskac

w mojej sytuacji ja zaprosiłem i po spotkaniu stwierdziłem ze za mało gadałem, nie odzywała sie potem chociaz jak sie spytałem czy sie spotkamy jeszcze to powiedziała zebym dzwonił jak coś, na spotkaniu odniosłem wrazenie ze mnie lubi ale jakos ciezko było znalezc temat do rozmów jak ją odprowadzałem to milczała dlatego tak to odebrałem potem do niej pisałem ale juz po spotkaniu podejrzewałem jak to sie skończy. No i odpusciłem. Moze on tak samo ma?? moze poprostu sie zniechęcił/wystraszył. Przejmij inicjatywe, jesli cos czuje to mu pomozesz i sie wyjasni, umów sie z nim na kolejne spotkanie

Gość ewcia1986
ale czemu chcesz tyle czekac. trzeba isc za ciosem a nie odwlekac. jak sie nic nie odzywa moze on mysli ze zle wypadl na tym spotkaniu

Gość blady wojtek ze wsi
a dlugo już jezdzisz na wózku?

Gość blady wojtek ze wsi
bo ja na akumulatorowym jezdzilem kiedys,ale teraz bede widlowym zaginał. A twoim jak ci sie jezdzi?

Gość ewcia1986
wkoncu nic nie tracisz nawiazujac z nim kontakt, ja tez po drugim spotkaniu myslsam ze jednak nic nie bedzie ze mu sie nie spodobalam jak sie przez caly nastepny dzien nie odzywal. ale wieczorem napisalam smsa bo sobie mysle raz sie zyje i w sumie co nic nie stracilam tym a okazalo sie ze to on czekal co ja zrobie czekal na moj ruch chyba chcaial sprawdzic czy on mi sie spodobal...

jest podrywaczem niebawem sie odezwie , tylko nie pokazuj mu ze Ci zalezy , poczekaj na jego rekacje !