Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna256889

moze jacys panowie sie wypowiedza proszeo rade

Polecane posty

Gość ewcia1986
blady wojtek ze wsi jak mozna sobie zarty robic z takich rzeczy zastanow sie troche nad soba.!

ewcia dziekuje za rade jutro sie do niego odezwe na gg, bo w sumie nic nie trace... kakałaka od świtu do rana dziekuje za wypowiedz dales mi jakas nadzieje... u mnie w sujmie tak bylo ze ja sie nic po wyjsicu z kin aprawie nie odzywalam on mnie odporowadzil na autobus i od razu mialamwiecwyzbko ucielkam tlyko mu powiedziam ze dziekuje z amily wikeczor i tyle w sumie.... jak ja do niego napis,am to dosc krotko rozmawialismy... z jedej strkny czuje ze spieprzylam to spotkanie i moze sie wystaraszyl ale obawiam sie i to bardzi ze on po prostu do mnie nie pisze bo nie chce miec ze mną kontaktu;( wychodze z zalozenia ze to on moze sie odezwac...

Gość ewcia1986
ten ostatni to podszyw , jakis idiota ma satysfakcje ale jak ci to poprawia samopoczucie to gratuluje inteligencji

Gość ewcia1986
ja ide juz spac:) odezwij sie :) milego wieczorku pa:D

kurde ewa ale boje sie napisac bo teraz mowie to dobre,u kumplowi i mi mowi ze ten chlopak na bank nie jest mna zainteresowany:( chociaz mam kilka argumentow ze moglam go wytaraszyc:(

Gość ewcia1986
Jeszcze nie śpię. Nie przejmuj sie. jak będzie mądry sam zadzwoni,a jesli nie zadzwoni to wysluj smsa,ze obciągniesz mu z połykiem, wtedy bedzie ok.

Gość ewcia1986
no moze nie jest zainteresowany ale zawsze warto sprubowac a moze jednak. jak ci sie spodobal warto napisac mu chociaz czesc i zobaczysz co dalej sie potoczy. bo jak mowisz on sie nie odzywa. tak naprawde to nie wiesz o co chodzi ale jak sie wcale nie odezwiesz to juz wogole jest mniej prawdopodobne ze sie lepiej poznacie , bo jak twoj kupel mowi ze nie jest zainteresowany(co w sumie nie wiadomo) to on sie wcale nie odezwie. wiec mowie ci lepiej napisac niz tak zostawic i czekac ja bym nie wytzryamal nie bawie sie juz w takie cos wole wiedziec na pewno i nawet ta zla prawde przeciez nawet jak nie jest toba zainteres.to wkoncu nic nie tracisz odzywajac sie. dobra ja juz naprawde ide spac papa:) przynajmniej ja bym tak zrobila

ewcia1986 dziekuje za rade;* tak zrobie;) a tak na marginesie to latwo sie zorientowac kto sie podszywa a kto nie a moz ejakis chlopak sie wypowie???

Gość gdgdgggg
Takajedna - piszesz tak niezdarnie jakoś. Gubisz litery, przestawiają ci się litery. Postaraj się jakoś składniej pisać.

Gość ggdgdgggg
Czy ty nie potrafisz napisać choć zdania normalnie ?! Kompletnymi, pełnymi wyrazami !?

Gość fdfdffd
tez zauwazylam że laska pisze jakby miala niewiarygodnie koślawe paluchy

Gość ggdgdgggg
Aż bolą oczy ! I tak pisze cały czas. Pijana jest, czy jak ?!