Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nirkya

Czym dla Was jest milosc?

Polecane posty

Prosze wypowiedzcie sie na ten temat. Nie chce slyszec zadnych podtekstow erotycznych. Zapraszam do wypowiedzenia sie osoby kompetentne.

Gość spi
"osoby kompetentne" :D

miłosc hmmm wydaje mi sie ze taka prawdziwa miłosc zaczyna sie tam gdzie dostrzegamy w człowieku osobe a nie rzecz, która mozna wykorzystac i dobrze sie zabawic a potem wyrzucic. Miłość jest wtedy, kiedy relacje między dwojgiem ludzi opieraja sie na zrozumieniu i na zaufaniu .miłosc nie odwzajemniona moze przynies mnóstwo bólu i cierpienia ...

Kazdy postrzega ja inaczej. Jestem ciekawa jak ludzie ja postrzegaja, a swoja droga nie ma zadnego forum dlatego zalozylam swoje, aby nawiazac jakikolwiek temat.

Do Bezedury nie widzisz człowieku ze bez podtekstów erotycznych jak widac u Ciebie miłosc zaczyna sie od dupy zal ....ale jesli juz zaczołes ten temat to seks jest dopełnieniem oczywiscie w prawdziwej miłosci i odwzajemnionej bo innaczej to jest tylko zabawa za pomoca której moze ucierpiec jedna ze stron która robi sobie nadzieje na cos wiecej !!!

Gość timerlake
miłosc to szacunek i zaakceptowanie osoby,która jest dla mi wszystkim.To szacunek i wspólne porozumiewanie si e.

Miłość to tylko chemia... Dla mnie praktycznie nie istnieje. Wg mnie człowiek nie jest stworzony do monogamii, chociaż posiada zdolności do uczuć wyższych.

Gość namietna dziewczyna
boskim uczuciem, ktore zamienia to zycie w raj na ziemi :) PS. Boze,jak ja go kocham .....;)

Powiedz gdzie go znalazlas? Moze i ja trafie tam na mojego wybranka ;)

Sama akceptacja nie wystarczy zeby zrodziłas sie miłosc ...aha i chodziło mi o akceptaje z zwiazku ...chociaz nie tylko w zwiazku trzbe akceptowac to co robi druga osoba i jej wady np przyjaźń

Gość namietna dziewczyna
nirkya uwierzysz, ze na tej planecie ? ;)

Gość sla
ja też znalazłam :)

Gość namietna dziewczyna
A wiec jestem szczesciara :)

namietna dziewczyna wiesz ciezko o taki okaz, ale zycze szczescia. Moze tez na tej "planecie" go znajde. A jak nie to poszukam na Marsie, moze jakie UFO okaze sie bardziej wyrozumiale :P

Miłość - przywiązanie do kogoś lub czegoś, które przejawia się w relacji do drugiej osoby (lub obiektu) połączone z wolą i nieraz silnym pragnieniem stałego obcowania z nią, czemu może towarzyszyć pociąg fizyczny do osoby będącej obiektem uczucia. Innego okreslenia nie znam z uwagi nato ze sie nie zakochalem :classic_cool:

Gość namietna dziewczyna
Prawiczek - nawet platonicznie ?

"Czym dla Was jest milosc? " stratą czasu... bo miłość to takie uczucie ktore zaczyna sie w sercu a kończy na dupie :P

miłość spotyka tylko pięknych, ładnych i przeciętnych brzydactwa do piachu:O oczywiście są wyjątki, ale to tylko potwierdza moją regułę:D

Gość smuuuuteczek
Kwiatku podzielam twoje zdanie,dorzuce,że to ułuda,ostatnia głupota.Miłość nie istnieje,są powiązania oparte na wymianie ,ty coś dajesz mnie a ja tobie.Częściej jest tak,że jedna strona inwestuje wszystko nie dostając nic!Więc faktycznie to STRATA CZASU!

Gość moje 4 grosze w temacie
Miłość jest wtedy, kiedy zapominam o sobie, miłość to uważność, skupienie, ogromna czułość. Nie ma takich słów, które potrafią w pełni oddać to uczucie. Ale niektórzy ładnie tu piszą.

Mężczyźni nie używajcie tych słów , żeby dobrać się do naszego tyłka:O miejcie trochę honoru i jak nie kochacie to tego nie mówcie, byleby tylko zaliczyć haha w co ja wierzę:O o co ja proszę?:O