Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tomekzet

Uraziłem Ją - Pomocy!!!!!! !!!!!!!!

Polecane posty

Witajcie.. mam problem z dziewczyną, (dopiero ją podrywam)znam ją już jakiś czas i gadamy sobie na gadu-gadu na rożne tematy na luzie.. weszliśmy na temat seksu, ona zaczęła mi odpowiadać jakiego to ma wspaniałego, boskiego, pociagajacego kuzyna, to ja jej napisałem ze niech się zabezpieczy i po bzyka z kuzynkiem... skoro jest taki boski... ona pisze ze jestem bezczelny, no i się na mnie obraziła.. pisze do niej ze przepraszam, nigdy to się nie powtórzy, wiem ze zrobiłem źle, itp... ale ona się uwzięła i m nie chce mi wybaczyć, pisze ze \'trudno\', \'nie pisz już więcej\' itp. proszę o pomoc jak mogę odzyskać jej zaufanie?

Gość nic dziwnego
heheh hamem jestes

Gość MgB6
i po co ześ papalał?? masz za swoje :P

wez moze porób sobie ładne fotki, jakieś śmieszne np jak robisz figielka na nosie i wyslij jej. Powinna sie usmiechnac i zapomniec o krzywdzie,

Gość klauduchna
Ty jej nie uraziłeś, tylko obraziłeś! Wiesz co nie wiem co Ci się stało,że coś takiego jej powiedziałeś, ale myślę, że już za późno na przepraszanie.

Gość podszywaczek
je ebnij sie z okna

wiem głupi byłem ze to napisałem.... pózno w nocy to było, ale to mnie nie tłumaczy... ludzie ja was prosze o rady co zrobic zeby odzyskac jej zaufanie, a nie o komentarze co do tego jak postąpilem- zdaje sobie z tego sprawe

Gość namietna dziewczyna
napisz po prostu, ze byles zazdrosny i tyle :)

Gość namietna dziewczyna
no, ale przeciez palnal to z zazdrosci o kuzyna, wiec niech prawde powie ;)

Gość namietna dziewczyna
a ona ma cos jeszcze bardziej z glowa skoro zachwyca sie boskim kuzynem :P

Przede wszystkim nie odpuszczaj;-)Pisz do niej non stop, to poważnie, to śmieszne przeprosiny. Ja wiem po sobie, niektóre panny lubią, jak się je długo prosi i non stop nimi zajmuje:-)O tej zazdrości o kuzyna, tak na pół serio, też możesz napomknąć:-)

dzieki za pomoc, mam nadzieje ze sie uda, ale jak komus jeszcze jakis pomysl wpadnie to bedzzie super.

Gość a ja uwazam ze
pociągjący seksowny kuzyn? :o jak można tak myśleć, napisać? co za patologia :o fujjj. a swoją drogą podryw na gg to też patologia. zamiast sie umówić to bez sensu klikacie, masakra :o