Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maj fejwet kolour is blu

Odpowiedzcie szybko ploseee!

Polecane posty

Tak. Pod warunkiem że pomieszczenie nie posiada dopływu świeżego powietrza. Dlaczego pytasz ?

Gość nie fejwet a fejworit

Gość zalamanazyciem
mozna jak jestes w zamknietym pomieszczniu! wpadniesz w spiaczke a pozniej umrzesz od zatrucia organizmu

Gość zalamanazyciem
lepiej prowokowac smierc! jedz na narty w alpy!! wejdz na szczyt ktorego nie znasz i zjedz

Gość zalamanazyciem
tego nie da sie obliczyc!! ja zasniesz to znak ze juz umierasz

Gość zalamanazyciem
a co tesciowa chcesz wysadzic w powietrze??:)

Zalamanazyciem, zamiast dawać takie rady, to lepiej idź się spakuj i jedź w Alpy. Blu, to zależy od objętności pomieszczenia i przepustowości palnika który odkręciłaś. Będzie szybciej jeżeli odkręcisz kilka palników. Jeszcze raz podkreślam jednak że samobóstwo to przykra opcja.

Gość zalamanazyciem
pyta to odpowiadam jakie ma inne lepsze opcje:) 777-X czasami samobojstwo to jedyne wyjscie

Gość zalamanazyciem
ale ty tego nie wiesz bo nie jestes samotna matka ktora ma do splacenia kredty hipoteczny 2000zl plus oplaty razem ponad 3000z /mcl a dostaje 1000zl alimentow i dorabia prowadzac DG gdze zabieraja jej 800zl zusu ...na zycie zostaje 800zl na dwie osoby,,,i mam dni ze nie mam co do garnka wlozyc ..ale co ty mozesz wiedziec o zyciu

Gość zalamanazyciem
maj fejwet kolour is blu glupi jestes? czy co?? jak zapalisz fajke to bedzie buuuuuuuuuuum na cale osiedle !!

Gość zalamanazyciem
spadaj na swój topik od debilek to ty mozesz wyzywac swoja rodzine a nie osobe ktorej nei znasz, wiec zamilcz i sie nie odzywaj

Gość nie fejwet a fejworit
tak tak.... takie młode a już macie dość życia??/ zacisnąć zęby i walczyć!!!!!!! ja mam 27 lat, sporo problemów, i to poważnych, ale walczę!!!!!!!!!!!! a wy tu kombinujecie jak umrzeć... tchórze

Gość zalamanazyciem
maj fejwet kolour is blu do 30 pociagnij pozniej zdecyduj jak juz bedziesz wiedziala jakie to zycie i ludzie sa okrutni...

Ale smutna jesteś i przykra durna nastolatko... nic nie wiesz. Tylko debilizmy ci w głowie... chłopak z którym byłaś miesiąc cie zostawił ? czy nie napisał smsa na dobranoc ?... Jakie poważne problemy może miec osoba w twoim wieku z twojego postu wynika że masz kuchenkę gazowa więc chyba nie jest tak źle ;] Przejmujesz się jakimś bum? Jak już zdechniesz to powinno ci byc wszystko jedno czy twoje ciało rozpełznie na kawałki czy nie :)

Gość ty smarkata autorko powiem ci
jedno,że ja kiedyś (miałam 21 lat) trułam się.. nie gazem ale trułam się... i prawie mi isę udało... okropnie tego żałuję!!! patrzę na moje teraz 2 letnie dziecko , na męża, i mśle, że mogłoby ich nie być, nie zaznałąbym tego!!!!!!!!!!1 co teraz mam !!!!!!!!!!! więc doceń zycie, zobacz ze spotka cię jeszcze coś dgrego -ale się musisz stara ća nie czekać z założonymi rękoma!!

Gość zalamanazyciem
maj fejwet kolour is blu wlasnie ze nie tchorze !! statystyki mowia ze to dojrzali mężczyźni którzy maja rodzinę na głowię najczesciej popelniaja samobojstwo!a tobie co sie stalo?

Gość 12595654
nie tchorze? a ja mysle ze latwiej odwazyc sie wiedzac ze to jeden raz niz walczyc cale zycie z przeszkodami,odwaznym trzeba byc zeby zyc