Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maj fejwet kolour is blu

Odpowiedzcie szybko ploseee!

Polecane posty

Gość ty smarkata autorko powiem ci
zalamanazyciem - moze facet uciekl,bo taka dziwna jestes od zawsze....? czy umarl.. a zreszta co mnie to obchodzi

Gość 12595654
specyficzna sytuacje powiadasz? no straszne,masz racje tragedia i powod do zabojstwa,wiesz co jakby kazdy patrzyl w ten sposob to 90% ludzi powinno sie zabic bo kazdy znajdzie jakis powod,myslisz ze tylko ty masz problemy? zaloze sie ze ludzie maja gorzej niz ty i chca zyc a tu samotna mamusia chce sie zabic,osieroc wlasne dziecko bo ma 'specyficzna sytuacje' Wez sie kobito w garsc i tyle

Gość zalamanazyciem
12595654 moj problem to jest pikus w porownianiu do tego co sie dzieje na swiecie i zdaje sobie z tego sprawe!! ale ja mam wlasne problemy!! i im nie pomoge chociaż bym chciala !!! i nie bede sie w to zaglebiac ...bo juz calkowicie strace wiare w zycie

Trzeba było się tak ustawic w żcyiu zeby facet dawał :) a nie robi dla siebie, jego, na dzieci i psa i kota równoczesnie x) a nie wyładowujesz tutaj jakieś flustracje... widzę nie jesteś aż taka pokrzywdzona skoro unosisz się tak z tym na prawo i lewo ...

no no,ale ktoś tu kasuje posty..... :P zalamanazyciem ma tu znajomości...??? znikam bo nie warto tu być (ten wątek i w ogóle kafe - a tej wypowiedzi na pewno nie zamieściccie)

przeniesienie - to zalamanazyciem nawywala nas szmatami,nie zauważyłaś/eś??

Gość zalamanazyciem
sama wysylasz zeby kasowali!! juz czlowiek nawet wypowiedzie sie nie moze...dno kafeteria!!

Gość do zalamanazyciem
ja dostaje 400zl alimentow na niepelnosprwne dziecko.I co tez mam sobie w leb strzelic?A kto wychowa mojego Aniolka Nie mozna byc egoista:(

Gość zalamanazyciem
ty smarkata autorko powiem ci sama zaczelas!!! ja nigdy pierwsza nie atakuje!

Gość zalamanazyciem
do zalamanazyciem tak ja mam 1000zl ale mam kredyt we frankach!!!!!!!!!!! jak bralam placilam 1400zl a teraz 2000zl :(skad mam to wziac??

Gość zalamanazyciem
WlazłKotekNaPłotek...IMruga. moja corka ma juz 9 lat i jest piekna dziewczynka!! chce zeby byla szczesliwa ale w tym kraju to utrudniaja!!place zasrany zus po co ? jestem za likwidacja...900zl zlodzije mi zabieraja co miesiac

Gość zalamanazyciem
WlazłKotekNaPłotek...IMruga. wiem co pisze!! mam mieszkanie na kredyt bo mnie wyjebali z mojego gdzie bylam zemeldowana bo bylo zaludnienie!! ale nowego nie dali !! musialam kupic!! i teraz bede sie bujac z tym kredytem przez 25 lat !!

Gość zalamanazyciem
WlazłKotekNaPłotek...IMruga. dobrze wiec jest niebo a pieklo na ziemi !! a ty lepiej siedz tu !

Zalamanazyciem a Ty myslisz,ze masz najgorzej? Kazdy ma swoje problemy.Wiesz ile ludzi buja sie z kredytem?No a na alimenty to nie narzekaj...

Gość zalamanazyciem
brzydula30 wiem ze ludzie maja swoje problemy i ze tez nie maja ciekawie....ale czy to oznacza ze juz nie moge tu wejsc i opisac tego co czuje i przez co przechodzę?mam prawo sie wyzalic.......

no jasne,ze mozesz ale kredyty,pozyczki,raty to zmarwienie polowy ludzi Poza tym masz dziecko i mysl,zeby corcie jak najlepiej wychowac a nie zeby uciec jak tchorz Trzeba stawic czola przeciwnosciom

Gość zalamanazyciem
Brzydula30 a ty myslisz ze to pierwszy raz tak mam?? wiesz ile razy ja upadalam na samo dno zeby znowu powstac!! ? zaden inny czlowiek nie dalby sobie rady z tym co mam na glowie! corka, komunia ,splacanie kredyt i rachunkow, mieszkanie na utrzymaniu ,zakupy, pies, kot ,firma!! pracownica,ja sie dwoje i troje ale i tak nie mam czasu na to wszsytko!!!

Gość zalamanazyciem
i w szkole mi jeszcze gadaja ze nie przychodze na zebrania!!!!!jak i kiedy ??? cholera

nie no prosze Cie rzeczywiscie nikt inny z tym by nie dal rady. Pies,kot,firma koniec swiata Nie bede sie z Toba licytowala,ale zapewniam cie ,ze ludzie na prawde sa w gorszych sytuacjach tylko jeden jest bardziej zaradny,zacisnie zeby i nie uzala sie nad soba Pamietaj kazdy jest kowalem swojego losu

A to co ja slysze w szkole to szkoda mowic Raz mi zakonnica,uczaca religii powiedziala do mnie"zal mi pani,ze ma pani takiego syna"ja jej"ciesze sie,ze siostra nie ma dzieci" ale to nie powod do zaklamki nie ma co sie nakrecac:)

Gość zalamanazyciem
Brzydula30 to nie tylko pies kot i firma wstaje o 6 rano ,spacer z psem ,pozniej sniadenie ..corke do szkoly odprowadzic..lece do biura zajac sie firma..wracam na 12 robie zakupy ..gotuje obiad ..pranie ..sprzatam....spacer z psem..wracm do biura...po 15 lece po corke do szkoly..obiad..odrabiam z nia lekcje...spacer z psem...wracam do biura na 3 godz..zalatwiam wszystkie sprawy z rachunkowością...i wracam do domu!!! i nie moge sie walnac na wyro! bo musze wyjsc z psem i zrobic kolacje!! padam na psyk po 23:00 i znowu to samo 6 rano i nie mam auta!! jezdze autobusami w ta i z powrotem kilka razy na dzien!zycie jak w madrycie !!!!:/

Gość zalamanazyciem
Brzydula30 a mi powiedziala ze dobrze ze corka jest samodzielna ale matka tez powinna sie nia zajmowac:/ no cholera a co ja robie??? zarabiam na nia zeby miala gdzie mieszkac i co jesc!