Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaaaaaaaaaaaa44

czy jestescie tego samego zdania?

Polecane posty

Gość kasiaaaaaaaaaaaaa44

żejak coś się bardzo szybko i namietnie zaczyna odrazu prezent wspólne wyjazdy namietnosć to równie szybko gasnie i taki bardzo dobrze zapowiadajacy sie zwiazek konczy się po 2 góra 3 miesiacach?poraz koljney juz tak mam:(

to nie musi być zasada. nie mniej, jeśli całą namiętność wylejemy na początku, to później ciężko już czymkolwiek zaskoczyć;)

Gość ja powiem tak
to moze powiecie, ze jak cos zapowiada sie kiepsko, to pozniej z tego powstaje piekny zwiazek? bylabymuradowana takim stwierdzeniem i potwierdzeniem tego swtierdzenia:P

Gość lp1
piszesz, że kolejny raz tak masz, może trzeba zmienić to przekonanie? w ten sposob potwierdzasz tylko swoje racje, wiec spotykasz takie sytuacje, a swoją droga, zawsze tak jest, gdy sklada sie swoje szczescie w rece drugiej osoby, najczesciej je potlucze bardziej, niz sie o nie zatroszczy. tak bywa, to twoje szczescie i tylko twoja odpowiedzialnosc.

Gość ethmje
Mój związek zaczał sie od tego ze on mnie zainteresował ja jegho tez i spotkaliśmy sie. On sie zakochał ja nie ale nie potrafiłam tego skonczyc...trwało to 4 miesiace kiedy zrozumiałam ze nie moge bez niego zyc i że sie w nim poprostu zakochałam..i to jest prawdziwa miłość....bo sie zakochiwałam w nim stopniowo....ciągle mnie zaskakiwal i zaskakuje :) teraz jestesmy szczesliwi ale czuje ze jego uczucie nie jest tak mocne jak na poczatku....chociaz mamy spedzić razem życie :) mysle ze coś w tym jednak jest....on przelał swoja namietność na mnie na poczatku ..teraz jej dla mnie nie ma za to ja od pól roku szaleje za nim :)

Gość ja powiem tak
to co pisze lp1 ma sens...

Gość studentka_zycia
No bo wszystko należy stopniować i dawkować w umiarze, uczucie też

Gość lp1
lepiej smakować, delektować sę powolutku i z rozkoszą (autentyczną), niż wszystko od razu, obserwując i poznając siebie w tym. takie myślenie, że się 'zlapało Boga za nogi" bywa pulapką. ja raz weszłam od razu bardzo szybko i bardzo głęboko w związek, no i miałam za swoje, czasami trzeba zastopować, dla własnego bezpieczeństwa, i z troski o swoją kondycję psychiczną. podoba mi się stwierdzenie od tamtego czasu :"Nie kochaj mężczyzny, bo będzie miał nad tobą władzę, jeśli pragniesz kochać, kochaj milość". czego sobie i wszystkim gorąco życzę.