Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeaBea77

Jak to właściwie jest z rudymi włoskami u dzieci?

Polecane posty

Gość BeaBea77

Są od samego początku czy mogą pojawić się później? Mój bobasek ma rudawe (po porodzie jasny brąz), nie mocno marchewkowe plus ma jasną oprawę oczu- będzie rudzielcem czy może blondynkiem. Jak myślicie? Jak było u Was?

Gość La.m.a.l
Masz z tym problem?? obawy??? moja corka urodzila sie ruda. teraz jest dorosla i NIGDY nie przyszlo nam do glowy zeby sie jej wstydzic!!! Wrecz przeciwnie. jest bardzo oryginalna!!

Syn urodził się rudy , ale już po 4 tygodniach zrobił się jasnym blondynem i tak zostało do tej pory. Oprawę oczu miał bardzo jasną tak ok. 7 lat teraz ma ciemną. My z mężem mamy ciemne włosy!!!!!!!

Gość Tak bo juz rude to gorsze.....

Gość BeaBea77
Dziewczyny co Wy gadacie. Jak będzie rudzielcem to będzie. To mój pierwszy dzidziuś , patrzę w niego jak w obrazek. Jestem ciekawa po prostu jak będzie wyglądał . Nikt w rodzinie nie ma rudych włosków dlatego pytam. Poza tym tak na prawdę to kolor nijaki ani rudy miedziany ani blond- taki jasny brąz z złotym połyskiem- u żadnego dziecka takiego nie widziałam, raczej bobasy są czarne, białe, łyse lub właśnie pomarańczowe.

Gość BeaBea77
rita101 Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam.