Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AccccA

Gdzie w wawie lub poznaniu jest lokal z taką muzą? proszę o namiary

Polecane posty

Gość kto madry moze pomoze
haha dobre :D rozbawilo mnie to

tamtejsze mroki? no właśnie neizbyt bo jak spytam kogoś długowłosego o taka muzykę to czasem strach wypowiedzieć słowo techno żeby nie dostać w ryja:P ludziom techno kojarzy się z djtiesto itp..to trochę inna muza. ale dzieki:]

Gość Niespokojny Darek
Jakieś kluby dla brudasów pewnie. W Warszawie to będzie Park na pewno a inne to nie wiem

Gość Niespokojny Darek
AccccA boisz się że dostaniesz od długowłosego w ryja? :o Chyba moge cie troche uspokoić, bo nigdy nie spotkałem brudasa który umiałby wyprowadzić cios :D Oni sie biją jak panienki, dlatego zawsze dostawaliy baty w szkole

to taka przenośnia była. nie ważne. nie rozumiesz , klikałeś wogóle w linki? chodzi o muzę dark techno. w klubach gdzie leci rock/metal w jakich byłem w wawie i poznaniu niema takiej muzy.

Gość Niespokojny Darek
To nie jest żadne dark techno tylko jakieś gotyckie pseudo-taneczne gówno :D Na takie imprezy chodzą brudasy, szukaj takich imprez w klubach dla metali itp. W normalnych klubach nie grają takich rzeczy

Gość co temat
prawdziwe techno to jeszcze cos innego i nie ma nic wspolnego z tiesto :} a podobne klimaty mozna spotkac na imprezach goth/electro, choc jesli chodzi o kluby to nie mam pojecia bo ja wole jasna strone mocy

o właśnie chyba goth/elektro...nie znam się na tym szufladkowaniu. słucham różnej muzy i jakoś nigdy nie miałem potrzeby takich szyfladek robić na 150 rodzajów techna

Gość hehe...........
ludziom techno kojarzy się z djtiesto itp ludziom techno kojarzy sie ze wszystkim co elektronicze, np jakies gowniane utwory z eSki typu shaun baker, a najbardziej mnie wkurwia jak ktos odmienia techno...nie lubie techna, nie lubie tiesta...zalosne

Gość swatch.
to jestEBM(electro body music) i dark wave, ja slucham takiej muzy. Taka muze zapodaja w Poznaniu w Bazylu a w wawie to w no mercy i punkcie . Do tej cioty Darka: nie wszyscy sluchajacy tej muzy nosza dlugie wlosy i glany pacanie. Dziewczny nosza buty na nioebotycznie wysokich obcasach i ubierają sie seksi a faceci też wygladaka normlanie. Nie myl dark electro z metalem idioto