Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

antybiotyk na miłość

Blondynki czy brunetki ? , Blondyn czy Brunet ? wasze ideały

Polecane posty

daj sobie spokoj jkabys nie była pusta nie wypowiadałabys sie tak jak dziecko z podstawówki bo twoje odpowiedzi na to wskazywaly , a to ze jestes na studiach nie nzaczy ze jestes inteligenta bo studiuje teraz prawie kazdy.

widzisz lalala ja czasem nie potrafie tak wylozyc kawe na lawe jak antybiotyk Nie wazne jakiej plci jestes antybiotyk brawo

no tak poziom jaki saoba reprezentujesz to na brak argumentow piszesz,ze ograniczeni jestesmy zal i bez komentarza

jak zwykle upraszczacie, ja jestem blondynka i jakos nigdy nie mialam klopotu z opalaniem, wychodze na slonce i odazu opalam sie na zloto...

Gość Niespokojny Darek
marksov to co ty dałeś to jakieś rudawe blondyny a nie brązowe włosy :D

Gość maksov
wiec dla was szatyni do blondyni czy bruneci ? A moze odzielna grupa ? NIkt nie pisza o szatynach

Gość w gore bo warto

Gość nelyy2345343
tylko bruneci:)blondyni dla mnie nie istnieja...nienawidze blondynow jak i blondyn:D

Gość ale co z szatynami
??

Gość Niespokojony Darek
Brunetka, malutka i drobna, oczy najlepiej ciemne lub niebieskie lub zielone :D

Gość oliwka634
no proste.. nienawidze jak ktos ma poobgryzane paznkocie.

Gość ale...........
o jezu to ja juz wole blondynki od szatynek, to najgorszy kolor, taki mysi, nijaki ochyda , najlepsze sa czarnule

Gość ankietka ....
OOO jakże miło! Jako przedstawicielka południowej urody łączę się z Wami ... ;) Coś w tym jest ... Wystarczy, że raz czy dwa wejdę do restauracji i już kelnerki spotykając mnie na ulicy mówią cześć, czy dzień dobry... Tak samo ze sprzedawczyniami w sklepach ... itd. Dlaczego? Jestem bardzo wyrazista ... Prawie czarne duże oczy.. ciemne długie kręcone włosy, śniada karnacja... itd. To daje po oczach ... O facetach nie wspomnę ... ;) Szaleją ... ;)

Gość a ja jestem mieszańcem
i nie da się mnie sklasyfikowac. włosy to takie polączenie szatynki z blondynką, ciemna oprawa oczu, a oczy jasne [ludzie nie wierzą, że to mój natrualny kolor tylko szkła kontaktoe i myślą, ze rzęsy i brwi też malowane :P] do tego olwikowa cera. i kazdy zwraca na mnie uwagę, bo nie wygląda jak odpustowa blondyna, ani czarna wrona.

Gość Czarekczarek...
Jak dla mnie zdecydowanie BLONDYNECZKI..Więszkość moich kolegów też je woli i nie zawsze są mało wyraziste Chociaż nie mówię ,że brunetki są brzydkie bo każdy ma inny gust. Blondynki są jak dla mnie bardziej kobiece i zmysłowe. Niektore brunetki bardziej przypominają faceta. Ale blondynki i w ogóle kobitki te subtelne i drobne bo wysokie lub grube babochlopy sa paskudne :/

Gość macieeeeeeek
jako przedstawiciel płci męskiej mogę powiedzieć ,że: NIE KOLOR WŁOSÓW SIĘ LICZY. i wbijcie sobie to wreszcie do głowy . Jak dziewczyna ma brzydką gębę, lub figurę to nic jej nie pomoże nawet najpiękniejszy kolor włosów. Nikt nie jest ładny tylko dlatego ,że jest brunetką , rudą czy blondynką. A w ogóle to zajrzałem na to forum z ciekawości i co mogę stwierdzić? Ze wy baby jestescie straaaaasznie zazdrosne! Szczególnie brunetki wobec blondynek i grube wobec szczupłych. Przemyślcie to sobie drogie panie....

Drogi Macku tu wcale nie chodzi o zazdrość tylko o ciekawosc bo np. ja wole brunetow i nie wyobrazam sobie isc z facetem blondynem do lozka , ani zeby to byl moj maz. Wiec dal niektorych liczy sie kolor skory i włosy, moze tez dl aniekotrych stanowic obrzydzenie . tak jak dl amnie

Gość lila_kamila
a ja sie zgadzam z Maćkiem. ładnemu we wszystkim ładnie po prostu. Widziałam ładnych i brzydkich blondynów i brunetów. Tak samo jeżeli chodzi o kobiety. I to ,że potrafimy być zazdrosne to też prawda niestety :( Poza tym znam naturalne blondynki ,ktore przefarbowały się na czarno i nadal są ładne. Więc niestety kolor włosów urody nikomu nie zagwarantuje

Gość ola4873873pieskidzka
ja wole osobiscie brunetów . blondyn nie wchodzi w gre ;):classic_cool: