Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słuchajcie mam takie pytanie

Czy piosenkarki od zawsze potrafią tak śpiewać czy sie tego nauczyły?

Polecane posty

Jak np Edyta Górniak,ostatnio jest dość kontrowersyjna :P ale jej wykonanie "To nie ja byłam Ewą"z Sopotu czy skadś-tam zwala z nóg.Może śpiewać praktycznie bez słów,a i tak te dźwięki brzmią super.Czy takie osoby naprawdę świetnie śpiewajace urodziły sie z takim talentem,czy po prostu nauczyły sie tego po długich ćwiczeniach?

Gość nieświeży nick
Trzeba się urodzic ze słuchem i odpowiednia barwa głosu (tego nie da sie wyuczyc), ale i cwiczyc, bo kazdy talent wymaga tego '

Barwa barwą,ale ta umiejetność ciągnięcia tak długo i wysoko?Mi szybko siada głos i nie wydaje mi sie żebym mogła sie tego nauczyc.One tak już maja że potrafią?

Gość Inna od was wszystkich D
Można nauczyc się śpiewac,trzeba miec słuch jak ktoś wyżej napisał a jak masz w miare ładną barwe głosu to można się nauczyc śpiewac czysto.Większośc rodzi się z jakimiś zdolnościami ale ucz się to przynajmniej dla własnej przyjemności będziesz śpiewac.

Tia...barwa głosu.Znam dziewczyne która potrafi śpiewac pięcioma różnymi barwami głosu.

A można sie jakoś samemu nauczyć śpiewać,bez trenera?bardzo lubie śpiewać,ale męczy mnie jak czasem duszę kota,bo nie umiem zaśpiewać wyżej,chciałabym sie tego nauczyć

To cwicz oddech.Ja mam taki problem że jak śpiewam nazwijmy to rykiem typu christina aguilera to zaczyna mnie gardło swędziec i nie mogę wyrobic xD