Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gieteak

silny orgazm po tabletkach anty!!!

Polecane posty

Gość gieteak

czy ktos tez zauwazyl ze po tabletkach antykoncepcyjnych ma silniejsze doznania?? ja mam ciegle ochote na seks :P a pozniej super hiper silny orgazm :)

Gość no to zazdroszczę
bo ja mam wprost przeciwnie :( Tzn ochota jest, ale doznania mniejsze niż wcześniej...

Gość gieteak
hmm ja odkad zaczelam brac myslalam ze zmniejszy mi sie ochota ( tak mowi duzo osob) ale jest wprost przeciwnie. Biore microgynon

Gość gieteak
no wlasnie :D bardzo sie ciesze ze wplynely na mnie tak jak wplynely :P Myslalam ze moze ktos ma tak samo ..:)

Gość ojojojjjj
nie ciesz się tak bo Ci przejdzie i tak... na początku tak jest bo odczuwasz euforię związaną z bezpiecznym seksem że czujesz się pewnie itd a z czasem tak zaczną hormony działać że będziesz czuła wstręt jak cię będzie chciał dotknąć.. więc ciesz się chwilą..

Gość greenscherry
hehe nie jesteś jedyna ;) ja biorę niemal pół roku yasminelle i mam po nich jeszcze większą ochotę na sex, choć nigdy tez nie narzekałam :D a co do doznań, to również są o wiele wiele lepsze :D nie mówiąc o orgaźmie :D

Gość gieteak
na razie czuje sie super i to sie liczy :P a zazdrosnice w kat :P

Gość gieteak
a seks byl dla mnie zawsze bezpieczny :P

hejj Ja biorę harmonet od 3 lat,a mój facet jest tym pierwszym wiec od początku nie wiem co to orgazm. Kilka razy czułam się odlotowo podczas seksu i było to po dłuższej przerwie niebrania tego świństwa. We wrześniu bierzemy ślub i boję się,że w życiu nie poznam tego uczucia. Zresztą narzeczony też ciągle narzeka że musimy to zmienić. Chce żebym przed ślubem rzuciła tabletki( chce się zabezpieczać inaczej), ale ja nie chcę uważać podczas seksu, nie odpowiadają mi spirale itp. ginekolog powiedział mi , że te tabletki są dla mnie idealne( muszę dodać że przed ich braniem byłam anorektyczką i nie miałam miesiączki przez rok- tabletki antykoncepcyjne były w pewnym stopni terapią hormonalną dla mnie). boję się jakiejkolwiek zmiany bo nie wiem jak mój organizm zareaguje. Czy ja należę do tych kobiet które nigdy nie mają i nie będą miały orgazmu.

Gość paulaaaaaaa
posłuchaj męża, on chce dla Ciebie dobrze! spróbujcie bez zabezpieczeń ze spustem na cycki najlepiej. paula z wawy