Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Born in the PRL

Pyatnie do Ludzi z miast

Polecane posty

Gość Born in the PRL

w jakim miescie mieszkacie i czy lubicie tam meiszkać? gdzie nie moglibyście meiszkać a gdzie chcielibyście meiszkac ???

Gość born in korea pln
w wawie nie mogłabym mieszkac durne pały tam mieszkaja

Gość 76tr76t76t7u
g76gt6y7gtyu7gt

Gość ilkjoer
nie moglbym mieszkac w miastach we wschodniej Polsce jak Lublin oraz w górach

Gość lanser w warszawki
Lublin jest zajebisty ale troche bida

Gość ilkjoer
wlasnie dlatego wole zachodnią Polske . Moglbym mieszkac tez na Slasku , KRakow raczej nie bo jest za bardzo na wschodzie . Jesli juz to Wrocław , Glwice , Katowice (dwa najbogatsze miasta na SLasku ) to takie miasta jak los angeles dla USa zachodnia sciana.

Gość lanser w warszaw o kuzwa blada
"Wrocław , Glwice , Katowice (dwa najbogatsze miasta na SLasku ) to takie miasta jak los angeles dla USa zachodnia sciana." hahahahahahahahahaha , nie moge do tej pory sie smieje , Słyszałem porówaneie Łodzi do Los angeles ale katowic ahahahahaha leze ze smeichu

Gość a co w poslce jest odpowiednik
odpowiednikiem nowego jorku ????

Gość Johnny z Las vegas
jak mozna woleć Gliwice bardziej niz Kraków

Gość ilkjoer
Lodz jest biedna i ma duze bezrobocie wieksze niz we Wrocłąwiu czy innych miastach . To przez upadek przemysłu w tym miescie . Kiedys oglądałem ranking nakbogatszych miast w Polsce były tam WArszawa Katowice WrocłaW Gliwice Sopot itd ..., ale nie Łodz Ale mam tu na mysli miasta w ktorych sie najlepiej zyje , bo jesli chodzi o wygląd Katowic to nie jest najlepiej . Z pewnoscia nie jest najladniejsze miasto . Juz lepszy Krakow.

Gość mrewk
na razie mieszkam w Drammen ale niedlugo przenosze sie do Tromsø , nie wiem czy bede lubil akurat to miasto ale lubie ten kraj , jestem niesmialy a tam dziewczyny sa tak bezposrednie ze same chca sie umawiac a poniewaz mam czarne wlosy i ciemna cere wiec sie im podobam , one zreszta mnie tez wiec jest dobrze , ale zwiazac z nimi na stale chyba bym nie chcial bo one wydaja mi sie bardziej meskie niz ja :( , najbardziej lubie chyba Ukrainki , bo one oddaja sie cala dusza ale na razie i tak zenic sie nie zamierzam wiec sie nie martwie , w Polsce mieszkalem w poludniowej czesci kraju ale nie wiem czy tam wroce na stale , nosi mnie strasznie po swiecie , chcialbym teraz pojechac do Afryki ale musze pojechac do pracy zgodnej z moim wyksztalceniem , mam skonczone studia w dwoch kierunkach i zawsze za granica pracowalem w swoim zawodzie , nie po to studiowalem zeby pracowac na zmywaku , moj kolega jest w Afryce bo skonczyl geologie i robi odwierty , ja mam skonczone budownictwo , mowilem juz z jego szefem , spodobaly mu sie moje papiery i to ze lubie jezdzic po calym swiecie , jesli cos znajda i beda prowadzic tam budowy to wyjade , ALE NA STALE NA PEWNO WROCE DO POLSKI , przeczytam ten topic i zobacze ktore miasta nalezy unikac :D

Gość born in korea pln
odwal sie od łódzi i co ze biedna ale ludzie zajebiści

Gość ilkjoer
jak mozna woleć Gliwice bardziej niz Kraków GLiwice są bogatsze od Krakowa i maja nizsze bezrobocie , ale Karkow jest miastem ładniejszym . Slask jest szary i brudny chociaż Gliwice i tak sa jednym z najładniejszych miast na Slasku jesli nie najładniejszym , ale z Krakowem nie maja szans JA oceniam miasta pod wzgledem gospodarczym i wolałbym Gliwice od Krakowa.

Gość żyję w Kraku i mam go dość
Chciałabym mieszkać.......w Oslo :)

Gość Johnny z Las vegas
te rankingi sa do bani , na pewneo poznań jest bogatszy niz Wrocław a tak w ogle to faktycznie Łódz ma wiecej wspólnego z LA niz Wrocław chociażby przemysł filmowy i szkołe filmową

Gość ilkjoer
ale turystycznie to oczywiscie Krakow , ale nie zeby tam mieszkac .

Gość ilkjoer
JEzeli chodzi o piekno miast to na pewno nie wybrałbym Katowic czy Gliwic , ale jesli chodzi o gospodarke to jak najbardziej .

Gość Johnny z Las vegas
Oslo to potwornie nudna miescina :)

Gość krecona20
mieszkam w Krakowie i bardzo lubie swoje miasto, ale moglabym tez mieszkac w stolicy albo nad morzem Gdynia Gdansk? :)

Gość ilkjoer
Poznan tez jest dobry ,ale niestety nie Lódz.

Gość ilkjoer
Dla mnie w gre wchodzą tylko POznan Warszawa , Gliwice KAtowice Wrocław Gdansk Sopot.

Gość nomermann
mi się dobrze żyje w Lublinie..

Gość Tajczui z Tajwanu
ilkjoer- a gdzie meiszkasz na co dzien ?

Gość co wy z tymi gliwicami
to nawet maisto wojewódzkie nei ejst

Gość LIROJ
Kilece i długo długo nic

Gość ilkjoer
Sopot tez nie jest miastem wojewodzkim

Gość hmmmhk
sopot na pewno ma swoj klimat ale czy jest takie piekne? bylam tam pare razy i jedynie glowny deptak mi sie podobal. jak juz to wybralabym gdansk:)

studiuje w gliwicach, i niegdy nie chciałabym tu mieszkać :o musze myć codziennie włosy i to silnie oczyszczajacymi szaponami bo tak tu brudno :o mogłabym mieszkać gdzieś w swecji albo finlandii. Ewentualnie Wrocław... bardzo podoba mi sie Rybnik, jest taki czysty... taka miła odmiana na ślasku ;)

Gość agussszz
Rybnik jest niezły tylko jego problem polega na tym ze to miasto ma daleko do innych . TAkie Katowice maja wokol kilka miast . MOzesz szybko przejechac do innego miasta na przyklad Rudy jesli chcesz cos kupic a nie ma tego w Katowicach , bo graniczy z nia . A Rybnik to taka osada wokol ktorej nie ma nic , zadnych miast . To zle i najwieksza wada tego miasta