Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Męska bokserka

Uderzyłam go....

Polecane posty

Gość Bardzo słaba prowokacja
ja

Gość Bardzo słaba prowokacja
od autorki topicu

Gość errrtt
co wy sie tak oburzacie :O dla mnie to kwestia charakteru i temperamentu, sa takie dziewczyny ktore szybko wpadaja w furie i maja tendencje do rekoczynow, niektore sie w pore opanuja inne nie i juz, wg jak dziewczyna uderzy faceta to nie jest to az taka tragedia, wiadomo ze niektorzy faceci zlewaja totalnie klotnie, nie sluchaja argumentow, nie docieraja do nich krzyki ani normalna rozmowa, wiec jesli juz nic nie da sie zrobic to trzeba im do skory przemowic :P my babki zupelnie inaczej sie zachowujemy podczas awantur, jak ja widze jak moj facet sie smieje, albo patrzy sie w tv jak do niego cos mowie i mam nerwa to tez mam ochote mu walnac, bo juz nie mam sily :(

Gość Param pam pam
Nooo...ty jego on ciebie i tak sobie nawzajem :] to zwykły brak szacunku.

Gość __haha
jak on zasłużył to moim zdaniem dobrze zrobiłaś. Jak mu ta jego męska duma przejdzie, to przyjdzie i powinien zrozumieć, że przegiął... a ty wtedy możesz delikatnie go prze[prosić :P

Gość __haha
nie pierdol jabłko od rzeczy, bo aż głowa boli

Gość Param pam pam
na to tylko facet kto by patrzał na jego uczucia :] potem masz czego chciałaś :]Jego wolno tłuc,ale ty...ty jesteś kobieta :] co z tego że uderzyłaś i upokożyłaś jesteś kobietą tobie wolno :]

Gość Scout Finch
W sumie zgadzam się. Kobiecie można wybaczyć jak trzaśnie faceta, ale facetowi? W życiu!

Gość Param pam pam
Tia :] zależy.Nikt nie mówi że facet ma uderzyc kobiete tak żeby wleciała w ściane :]

uszanuj jego decyzję i daj mu spokój. nie chce Cie widziec i slusznie robi. ponies z honorem konsekwencje tego, co zrobilas.

taaa męcz go dalej, fizycznie już go stłukłaś to teraz psychicznie go będziesz gnębiła, sadystka:/

Gość jarosławmądry
bym Cię pierdolnął w ten pusty czerep to byś od razu na dupe usiadla w swoje miejsce w szeregu