Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Męska bokserka

Uderzyłam go....

Polecane posty

Gość Param pam pam
Tia...pewnie azwał cię dziwką :] nic dziwnego.

za jakie......? jesli facet powiedziałby do mnie - np. szmato, dziwko etc, etc.....to też bym mu przyłozyła i wcale się tym nie przejmowała :O jesli on dostał słuszni ei się obraził (!) to jest jego problem, nie Twoj ;) przeprosił Cie już czy nie??

brunetka, moze przeczytaj topic co:)??? laska sie spotkala z kolega, nie powiedziala facetowi, on sie dowiedzial, oburzyl, a ona go pizgnela:D

Daj już mu święty spokój,lepiej go PRZEPROŚ,PODZIĘKUJ ŻE CI NIE ODDAŁ (chodź miał w tym przypadku do tego prawo i obowiązek) i ZERRWIJ z nim. TERAZ PEWNIE SIĘ KOCHA Z INNĄ KOBIETĄ W SYPIALNI,WIĘC IM NIE PRZESZKADZAJ. PEWNIE WCALE NIE BRAKUJE CI JEGO,TYLKO JEGO PIENIĘDZY

sorry... ale jakby mnie facet wyzwał od najgorszych to bym mu przyłozyła tak czy inaczej :O:O a to ze się spotkała z kolega .......hahahhaha rzeczywiscie mi 'afera' :P zaraz bedzie, że to on powinien ja uderzyc , tak?> :O

w dziecinstwie bila mnie mlodsza siostra a teraz robi to dziewczyna. tak naprawde ja to lubie i nawet sie wypinam. poza tym jest ode mnie silniejsza i bardziej meska wiec i tak bym nie dal rady Pan Bóg wszystko wybacza Oko za oko,ząb za ząb seks bez miłości jest nic nie warty życie samo wszystko wyrównuje ,,Pan Bóg - Ojciec wszystkich ludzi ,,Maryja-Matka Boża,matka wszystkich ludzi ,,Jezus Chrystus,Jan Chrzciciel,Maria Magdalena,św.Elżbieta,Św.Józef\'\' ,,Livilla , Kaligula , Cezar August\'\' ,,Budda\'\'

Skoro ją wyzywał, to dla czego do niego idzie,COŚ MI MÓWI,ŻE WINA JEST PO JEJ STRONIE I NIC BY SIĘ NAWET WIELKIEGO NIE STAŁO GDYBY JEJ ODDAŁ. Jakby naprawde było tak jak mówi, to by do niego nie szła. No chyba że jest to prowokacja

13:01 [zgłoś do usunięcia] ....Jabłko....05.10.1990 w dziecinstwie bila mnie mlodsza siostra a teraz robi to dziewczyna. tak naprawde ja to lubie i nawet sie wypinam. poza tym jest ode mnie silniejsza i bardziej meska wiec i tak bym nie dal rady Pan Bóg wszystko wybacza Oko za oko,ząb za ząb seks bez miłości jest nic nie warty życie samo wszystko wyrównuje ,,Pan Bóg - Ojciec wszystkich ludzi ,,Maryja-Matka Boża,matka wszystkich ludzi ,,Jezus Chrystus,Jan Chrzciciel,Maria Magdalena,św.Elżbieta,Św.Józef'' ,,Livilla , Kaligula , Cezar August'' ,,Budda'' Od razu widac, że ta odpowiedź nie jest moja. W moim nicku pomiędzy słowem jabłko są po 3 kropki z jednej i drugiej strony a tutaj po 4.GRATULACJE 2/10 za próbe podszywu

Gość ....Jabłko....
ale ty bystry jestes...jak woda w kiblu. kto by pomyslal ze taki spostrzegawczy. przynudzasz. ciezko sie powtarzasz...zmiataj

Gość do jablko
pewnie sam nie raz przywaliles swojej kobiecie i szukasz pretekstu na to ze ci oddala albo jestes tak beznadziejny ze sama z siebie musi ci czasem skore zloic. ja mysle ze za bardzo sie chwyciles tego tematu. POWTARZASZ SIE. zasmiecasz forum

Gość heheheeh
sama podszywasz się pod jabłko bo Ci nie pasuje to co mówi??? Niedość, że prowokacja nie bardzo to jeszcze teraz to... brak słów. Pora zakończyć ten topik.

rozczaruje ciebie, nigdy nie uderzyłem żadnej kobiety i nie mam takiego zamiaru, ale gdyby mnie kobieta uderzyła pierwsza to bym jej nie oddał tylko od razu bym odszedł, bo to jest dla mnie upokorzenie. Prowokacja 4/10

Gość fgfgfgfbn
Męska bokserka Już się nie podszyjecie. Uderzyłam go płaską reką. Może ktoś mi wreszcie powie co mam robić??? Jesli jest mężczyzną, a nie ciotą, jak ci na kafeterii, to mu przejdzie. W końcu co taka kobieca łapka może zrobić facetowi? Ale miejmy nadzieję, że zasłużył, a nie walnęłaś go od tak sobie bo sie wkurzyłaś niesłusznie, albo o byle co?

W końcu odebrał telefon, ale powiedziała, żebym mu dała trochę czasu na przemyślenie całej sytuacji. Ja się rozpłakałam w drzwiach, zwłaszcza jak zobaczyłam siniaka pod jego okiem. Jak myślicie ile mu dac czasu na te rozmyślania? Ja się wykończę jezeli to jeszcze trochę potrwa..

Gość no i juz nie ma po co pisac
siniaka ma??? to chyba z plaskiej mu nie przyjebalas... dziewczyno zostaw go w spokoju, jestes chora i powinnas sie leczyc

Gość ja_chybabym_oddal
Naprawde nie rozumiem dlaczego kobiety uwazaja ze maja prawo uderzyc faceta w twarz. Tak sie chyba z durnych filmow nauczyly. Tak sie zastanawiam, gdyby moja zona mnie uderzyla - wyszedlbym i to bylby koniec zwiazku bo chyba nie bylbym w stanie jej oddac ani wybaczyc. Ale gdyby to byla jakakolwiek inna kobieta, przywalilbym az by zadzwonilo. Tego jestem pewny.

Gość ja_chybabym_oddal
No wlasnie o tym mowie ! DLACZEGO ci sie wydaje ze zasluzyl na uderzenie w twarz ?!?! KTO ci dal prawo by uderzyc kogos w twarz co ? Bo co, bo tak sie robi ? Bo jestes kobieta ? Bo to TYLKO taki lisc w twarz ? To taki zwyczaj jak calowanie po rekach ??? Popierdolilo cie kobieto. Za kogo ty sie uwazasz ? Co to 17 wiek a ty jestes krolowa ? Powinien cie rzucic w cholere, bo masz dziwny system wartosci. Szkoda ze mnie nie uderzylas, za 1 seukunde bys poczula czy to bolesne i jak sie wtedy czlowiek czuje. Mnie nikt nigdy nie uderzyl, ale nie trzeba byc Einsteinem by wiedziec jak sie czlowiek czuje.

Gość ateista31lat
Bo co , bo przyjedziesz i mnie tez uderysz ? :) Nie. To TY nie rozumiesz jak wielka krzywde mu zrobilas, i jakie masz szczescie ze ci nie oddal, bo powinien. A juz na pewno nie powinien byc z kims takim. Pdaj wreszcie powod, dlaczego go uderzylas. I tak nikt cie tu nie zna, czego sie boisz ? Ze cie ludzie wysmieja bo to byla blahostka ?

Przeczytałam cały temat ponownie i nie mogę się nadziwić, że tak wiele osób mnie potępia. Myślę, że Ci którzy tak mówią sami nigdy nie przeżyli żadnego rodzaju uniesień.

Gość ateista31lat
"uniesien" Ha, fajne usprawiedliwanie sie ... sobie samej. Masz problemy z wlasna psychika skoro nie potrafisz sie "normalnie" klocic tylko startujesz z lapami. I to jeszcze jak, az facet ma siniaka. Fajna kobieta.

Gość ateista31lat
No ok, ale JAKI byl powod ? Bo tobie sie moze wydaje ze jak ci powie "jestes glupia" to juz ? Mozna lac ?