Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słodka_sunia

kobieca masturbacja_

Polecane posty

Gość słodka_sunia

uwielbiam się masturbować i bardzo często sama się zaspokajam (4-5x w tygodniu) albo i częściej.Mój facet uważa jednak ze to nienormalne i ze seks z nim powinien mi wystarczyć (owszem jest dobrze i często) a ja jednak lubię sama sobie zrobić dobrze.Dlaczego mój facet tego nie rozumie,czy to wam Panowie przeszkadza gdy kobieta sama się zaspokaja?

Gość jareczek
ja uwielbiam patrzec jak moja dziewczyna sie masturbuje. Oczywiście potem przystępujemy do wspólnej zabawy ale bardzo mnie kręci patrzenie jak się sama zabawia. Dobrze mnie to nastraja przed bzykankiem. Czasami ja wyręczam i użyczam swoich paluszków

Gość słodka_sunia
ostatnio sie zdenerwowal ze wlozylam tam rure od odkurzacza ale ja naprawde potrzebuje wiekszych gabarytów, latem uzywalam kabaczków z mojej dzialki ale ostatni kabaczek zgnil w sierpniu i od tego czasu nie mam za bardzo co wkladac , poszly juz rakieta tenisowa, walek do ciasta, pojemnik na pilki golfowe i zrulowany plakat z Bradem Pittem ale to wszystko za malo, co robic?

Gość słodka_sunia
kup sobie gaśnice

Gość jhj
uwazam ze to nie jest normalne jak masz partnera to idz do niego i pomecz go ,a nie bierzesz sie za palce. Byc moze go niezaspokajasz . Uprawiasz z nim seks codziennie?

Gość loltkaaa
wsadź sobie w pipke gromnice