Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moze ktos wie

Kosmetyki Hipp-kto uzywa?

Polecane posty

Gość Moze ktos wie

Prosze was kochane mamy o mopinie jesli macie bądz miałyscie dla swych p0ociech produkty z tej firmy,nie wiem czy sie decydowac na nie ale przyznam ze próbki sa fajne.co polecacie?Czy sa wydajne? P.S.Nie interesuja mnie opinie o kosm. innych firm Dziekuje.

Gość hipp-ok
moim zdaniem to bardzo fajne kosmetyki przynajmnioej mojemu maluszkowi pasowaly :) co do ich wydajnosci tez niejest zle :) nie zauwazylam aby szczerze mowiac roznily sie od innych firm pozdrawiam

Gość Moze ktos wie
A co droga mamo konkretnie miałas,tzn całą serię czy tylko wybrane produkty?

Gość hipp-ok
Moze ktos wie - ja mialam kilka produktow a dokladniej uzywalam oliwke, krem ochronny przeciw odparzeniom, zel do mycia ciala i wloskow i chusteczki :)

Gość hipp-ok
w moim przypadku te kosmetyki spisaly sie w 100 % sa delikatne dla maluszka i ladnie aczkolwiek niezbyt mocno pachna :) proponuje zobaczyc jak dzieciatko zareaguje na probki :) kazde niesety odbierze je inaczej jednemu beda pasowac innemu niestetty nie. sama bedziesz widziala reackje i jako mama najlepiej ocenisz czy beda sluzyly dobrze :)

Gość Moze ktos wie
Własnie próbki spisały sie swietnie zarowno na moim malenkim synku jak i na 2 letniej corci.Nie było wysypki,skorka ładna,nawilzona.dlatego prosze o opinie bo miałam tylko probke kremy do twarzy i szamponu a nie wiem jak inne kosmetyki z tej serii.

Gość hipp-ok
ja zamiast szamponu mialam zel do mycia ciala i wloskow i bomba :) do twarz natomiast uzywalam kremu AA baby :) moze jeszcze ktoras z mam sie wypowie ?? napewno wiecej nas uzywa/lo te kosmetyki :)

Gość Używałam
I są super. Używałam je dla córci od pierwszych dni życia. Chusteczki są rewelacyjne ale dosyć drogie.

Ja używam Hippa dla synka ( 8 mcy) - polecam żel do kąpieli - deilkatny i bardzo wydajny! Poj. 400 ml mamy od września i zostało jeszcze ok. połowy, używamy codzienie do kąpieli i czasem do mycia rąk w ciągu dnia. Kosztował ok. 16 zł w Tesco. Fajne są też chusteczki - mięciutkie i ładnie pachną - niestety drogie:( Mam jeszcze krem do twarzy i ciała i też sobie go chwalę - fajny zarówno dla synka jak i dla mnie;)