Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magnum21

znajome uwodza mi faceta

Polecane posty

Gość magnum21

mam cudownego faceta to fakt ale zanim sie poznalismy dlugo byl sam...moze nie chcial moze nie trafil na odpowiednia; problem w tym ze teraz kiedy jest ze mna laski sie nagle obudzily i zauwazyly ze on istnieje i zaczely sie jaja...czyli uwodzenie jak tak to nic a teraz zaczely sie podcohdy? co jest grane o co chodzi :/

Gość ripostaaa
za włosy i o ścianę

Gość to bardzo proste
Zajęty facet = facet, który się w ogóle do czegoś nadaje, w odróżnieniu od singla, z którym pewnie coś jest nie teges (no boczemu go żadna nie chce).

i co ja mam zrobic? z natury to wredna ze mnie sucz ;) ale wyjdzie ze jestem zazdrosna = niepewna siebie bo tak czesto ludzie odbieraja zazdrosc

Gość ejbisi
Daj wiecej konkretow, jak sie to ich uwodzenie objawia bo tak to ciezko cos doradzic.

widze ze maja ochote na mojego faceta - usmieszki komplementy zaczepki a tego wczesniej nie bylo

Gość a co ja mam powiedziec bo juz
moja siostra prowokuje mi meza. potrafi wejsc do pokoju w stringach, nosz kurwa nie wiem co z tym zrobic. normalnie jest wredna suka boja facet kantem puscil

Gość zabij znajome
daj im w morde

no nie wiem - chyba trzeba pazur pokazac...nie pierwszy nie ostatni raz z kims bede miala na pieńku :/ wydluza mi sie tylko ta lista

Gość do rzeczy a wiec
Prawda jest taka ze przez moje rece przeszlo wielu fajnych facetow (mowia ze nawet ladna jestem chociaz tego nie czuje) i notowania kazdego nastepnego faceta rosly w gore kiedy sie ze mna spotykal Zastanawiali sie dlaczego wlasnie ten facet, moze on cos w sobie ma