Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nastolatkaaa

co jest grane? o

Polecane posty

Gość nastolatkaaa

poznałam chłopaka, piękny, ułożony i dobrze wychowany. zdobył mój nr bez mojej wiedzy, pisał do mnie codziennie. potrafiłam czekać na każdy wieczór, bo wiedziałam, że napisze. w końcu spotkaliśmy się, a następnego dnia już milczał;/ złożyłam mu życzenia świąteczne... wtedy zapytał co słychać, ale na tym się skończyło, teraz milczy/; dlaczego??? miała któraś takie doświadczenie? może ja powinnam napisać do niego tym razem pierwsza? podpowiedzcie :) tylko bez głupich komentarzy, chce znać opinie dziewczyn, które są w porządku ;)

Gość sap
rozczarował się pewnie

Gość jhgfdsdfgyhu
ja mialam.... tzn ze nie warto sobie zawracac nimn glowy... a ja szalalam z jego powodu....

Gość nastolatkaaa
myślicie, że rozczarował się? mówił, że wyglądam olśniewająco, że chciałby aby mógł spędzać ze mną wiele, wiele chwil ;/;/;/ więc kurde, o co chodzi ;/;/;/

mialm tak kilka razy, najpierw wypisuja, prawia komplemety a po pierwszym spotkaniu olewają;/ w sumie mialamostatnio bardzo podobny przypadek;/ tyle ze u mnie on pierwszy napisla po spotkaniu,potem ja , potem zlozylam zyczenia swiateczne i juz milczy caly czas...

Mówił Ci komplementy bo jest, jak juz pisałać, dobrze ułożony. Na spotkaniu przekonał się, że nie spełniasz jego oczekiwań. Kropka.

Gość nastolatkaaa
Mleczna czekoladaa właśnie, po spotkaniu też pisał... strasznie mam dziwne uczucie, bo chodzimy do tej samej szkoły i teraz będziemy się znów codziennie widywali... "wybieram cię" Ania Szarmach super piosenka :) słucham jej cały czas, patrząc na jego zdjęcia. ;(;(;(