Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tkaczyk 21

JAK ON MOZE TAK POSTEPOWAC !! CO ROBIC?

Polecane posty

Gość tkaczyk 21

Mam grzybice pochwy,nie wiem gdzie sie zarazilam,ale stawiam na solarium.Powiedzialam chlopakowi o tym,poniewaz wydaje mi sie i lekarz rowniez zalecil,aby i on bral na to leki.Moglam ja go zarazic,a mogl rowniez i on mnie.I wiecie co on na to?Skrzywil sie,powiedzial,ze to ochydne,ze jestem chora,ze sie brzydzi i ze juz minetki nie zrobi i seksu rowniez juz nie bedzie :( Nawet do mnie sie nie odzywa juz od wczoraj,tylko odpikal mi ,na gg sie chowal...Po tym jak mu to powiedzialam,to do konca dnia traktowal mnie jak tredowata :( Co ja mam robic?Przykro mi i teraz sie czuje ,jakbym go zarazila i jakbym moze brudasem byla albo go zdradzila ;(

Gość tkaczyk 21
Chyba bledem bylo przyznawanie mu sie do tego :( Tym bardziej,ze z zewnatrz zadnych objawow na to nie mialam i on nic sie nie skapnal,no ale lekarz kazal mi powiedziec jemu :( A on mnie tak potraktowal !! Co robic ?

Gość Jakim cudem tego grzyba zarobi
w solarium? przecież to dość nieprawdopodobna wersja... ja bym stawiała, że jednak luby maczał w tym palce... albo raczej penisa.. taka jesteś pewna co do jego wierności? to ciekawe czemu tak podwinął ogonek i uciekł :P

Gość hyhyhuhu
no wyszlo, po co z toba jest. jesliby akceptowal cie taka jaka jestes to by cie wspieral, jak widac nie dorosl.

Gość tkaczyk 21
Ale ciezko zostawic kogos po 3 latach :( Jemu sie wydaje,ze taka choroba to tylko objaw tego,ze ktos jest brudasem ;/ A przeciez on dobrze wie,ze jestem na maxa czyscioch ,a tam to juz w ogole ! Nie wiem co robic,napisac sama do niego?Wytlumaczyc mu ,co to za choroba?

Gość oto_ja
zostaw go. znam to z autopsji..... zostawiłam faceta zaraz jak mi odpowiedział,że mam syfa i ze na pewno go od kogoś innego przytargałam;/ co się później okazało,że dostałam go on=d niego a on przywlókł go od innej ....;/

Gość tkaczyk 21
Tak mi lekarz powiedzial,tzn.zapytal ,czy korzystam z baseonow,czy z solarium,a ja korzystam z solarium od 3 tygodni i od tego czasu mam grzybice :( Tzn.od przeszlo tygodnia.A on jest mi wierny,jestem tego bardziej niz pewna. Nie jest ze mna tylko dla seksu .Potrafimy bez tego zyc,to ja zwykle go mecze :P .Tak sie poczulam,jakbym byla odrazajaca,ze mam ta chorobe ;/

Gość oto_ja
p.s....mieliśmy się pobrać :( byliśmy ze sobą 4 lata i byliśmy zaręczeni:( a to był miesiąc przed ślubem! zdrada....

Gość Pyta pytalska
tkaczyk21: a ja mam przeczucie, że to ten Twój facet Ci to sprzedał :/ Ja bym olała faceta

grzybica powstaje często po antybiotykach (to chyba najczęściej po tym)... a i jeszcze jeśli z Ciebie taki czyścioch tam, to może myjesz się złymi środkami, bo tam w środku musi być zachowany kwaśny odczyn...

Gość tkaczyk 21
No chyba tak zrobie :( Napisze mu ,ze chyba jeszcze nie dorosl ,a na koniec dowale,,Chyba od Ciebie sie zarazilam !''.A tak - zeby mu dopiec :[

Gość oto_ja
no nie wiem.....mój się do sklepu beze mnie nie chciał ruszyć... ale na dupy to wyłaził w czasie pracy:/

Gość tkaczyk 21
Wspolczuje Ci :( Najgorsze co moze byc ,eh :( Ale ja jestem w 1000% pewna,ze on mnie nie zdradzil. no myje sie mydlem w plynie i poza tym chyba z 6 razy w ciagu dnia uzywam chusteczek do higieny intymnej .A antybiotykow nie bralam ostatnio od ponad roku.

Gość tjaaaaaa.....
jak najbardziej grzybicą można się zarazić w solarium jest ciepło, wilgotno, każda dupa leży tam nago - nie wiesz czy każda jest zdrowa, a właściciele solariów lubią oszukiwać i albo nie dezynfekują łóżek, albo płyny są "chrzczone" wodą lub nieskuteczne podobnie grzybicą stóp najpewniej zarazisz się na basenie czy w szatni - gdzie masz kontakt z milionem innych nóg, mimo, że płytki są często dezynfekowane a chłopaka masz okropnego, straszny dzieciuch, nic nie wie o tej chorobie podeślij mu jakiegoś linka z informacjami dotyczącymi grzybicy - może się człowiek opamięta

Gość tkaczyk 21
Moj pracuje kolo domu, w firmie taty.Nie rusza sie z niej w ogole.Po pracy siada na gg i tak gadamy od 18 do srednio 22.A widujemy sie co drugi dzien.Takze nie sadze,zeby zdradzil.

oto_ja... jak to? zaraz stracę normalnie wiarę, że wierni faceci istnieją :(

Gość oto_ja
hmmmm..... jak już wierzysz tak w swojego lubego.... może właśnie za często myjesz okolice.......i tym samym usuwasz bakterie,które mają za zadanie ochraniać te okolice......

Oj, mydłem w płynie - to kiepsko, są specjalne płyny do higieny intymnej....

Gość tkaczyk 21
Ja wlasnie sadze,ze to po solarium ;/ Ostatnio kladlam sie na lozko,ktore bylo mokre jakby od potu ;/ Wzielam tylko papier i wytarlam dokladnie,bo nic innego pod reka nie bylo ;/

Gość tkaczyk 21
Chodzilo mi o mydlo w plynie do higieny intymnej :) Z Avonu .Byc moze od tego ;/

Gość tkaczyk 21
Jestem 3 lata z moim facetem,wierze mu ,ze nie zdradzil.Jestem jego pierwsza dziewczyna.Zachowal sie okropnie,moglam sie tego spodziewac,bo na codzien widze jaki to dzieciak jeszcze jest ;/ Nie potrafi czasem podejsc do pewnych spraw jak dorosly facet,ehh ...

Gość tkaczyk 21
No wlasnie ,a moj facet mysli,ze grzybica albo od zdrady,albo od tego ,ze moze sie nie myje ,czy cos :( Bo jakto on powiedzial,,Okropne slowo ,od razu kojarzy mi sie z jakims gniciem,jakas plesnia'' ;/

Gość oto_ja
Jakim cudem tego grzyba zarobi---------> był kufa ideałem....hahaha.... jak dostałam od niego ten "prezencik" co się okazało troszkę później...załamałam się bo też nie wiedziałam skąd to... mój narzeczony....no mniam...i gotował, sprzątał....ja aż wściekłą byłam,że to on robi;/ ale zawsze mnie przekonywał,że tonie należy do obowiązków "jego damy".... później stwierdził (jak się dowiedział) ,że to ja go zrobiłam w "jajo" i przywlekłam do domu syfa:/ dwa tygodnie po tej "sympatycznej rozmowie" zadzwoniłam przypadkiem do jego szefa (bo nie mogłam się dodzwonić do niego) z pytaniem czy może go poprosić do telefonu...nie mógł:) bo go nie było w pracy...;) wpadłam do biura a on jednak był:) nie sam:( i tak się zakończyła znajomość i narzeczeństwo;) hehehe...sąsiedzi mieli niezły ubaw jak go "wyprowadzałam" z domku;)