Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magister inzynier

skończyłam studia - co dalej...?

Polecane posty

Gość magister inzynier

jeszcze nie pracuje, niedawno sie obroniłam... teraz po swietach, uswiadomilam sobie ze nie bardzo mam do czego wracac, owszem szuka pracy.....ale jest mi tak dziwnie...

Gość E.V.
to zacznij kolejne...fajne jest zycie wiecznego studenta;d a tak serio ja studiuje i pracuje i juz sie nie moge doczekac az studia skoncze i wcale mi nie bedzie dziwnie a wrecz poczuje radosc i ulge;d

Gość lubić tylko szczeredziewczyny
co dalej ? teraz będzie... pod górkę ;)

Gość ks. Maciej
Zmywak, zmywak. Pa pa.

Gość ja tam chama poznam
a teraz odloty.pl :-p

Gość Słodyszek
Tylko nie rób doktoratu, bo w ogóle marnie skończysz :)

jak Słodzyszek czy... jak ja ? :d

Gość pomyslalammmmm
jak to co??? skonczylas studia wic jestes specjalista w jakiejs dziedzinie wiec zacznij cos z tym robic. szukaj pracy. powiem z dosw ze bedzie ciezko (nie chodzi o prace) ale nie ty pierwsz nie ostatnia

Gość a jak....
ktos ma kiepskie wyksztalcenie???

Gość a jak....
bardzo beznadziejny jest twoj charakter?

>> 02:07 pomyslalammmmm jak to co??? skonczylas studia wic >>> jestes specjalista w jakiejs dziedzinie wiec zacznij cos z tym robic Zrób z dwie podyplomówki, bo po "łysych" studiach nigdzie cie nie przyjmą :D

Gość a jak....
jakos nie moge uwierzyc ze az tak bardzo

\"wie podyplomówki, bo po \"łysych\" \" czyli teraz pracę zawodową zaczyna sie pod 30 :D \" jakos nie moge uwierzyc ze az tak bardzo\" z jednej pracy mnie wywalili z podowdu osobowości... znalezionej dużym fartem iw ogole bezsensu jedną (chyba nawet niezłą) kiedysmiałekm okazję to się wstydxziłęm spróbowac ale pewnie i tak bym to schrzanił z ludźmi nigdy sięnie dogadtywalem normlanie idealny pracownik :classic_cool:

>> a ja wygrałem życie "wie podyplomówki, bo po "łysych" " >>czyli teraz pracę zawodową zaczyna sie pod 30 Nie.Teraz przed czterdziestką. Znaczy przed doktoratem ;) Najlepiej z "odkurzania sufitu" :P Trzeba się dostosowac do wymogów rynku ;)

Gość a jak....
no to faktycznie cos jest nie tak. hm czy to znaczy ze nie miales nigdy pracy do ktorej chodzilbys przez dluzszy czas?

\"Nie.Teraz przed czterdziestką. Znaczy przed doktoratem Najlepiej z \"odkurzania sufitu\" Trzeba się dostosowac do wymogów rynku \" 2 doktoratów :P \"y ze nie miales nigdy pracy do ktorej chodzilbys prz\" biorąc pod uwagę, że jestem, bliżej niż dalej, po skończeniu studiów :O to jak myślisz? :P ale jak się nie ma ani wybitnych kwalifikacji, typu informatyk z jakimś projektami na koncie czy inny grafik z portfolio prac, to potrzeba osobowości :O

Gość a jak....
no ja nie mam ani swietnej osobowosci ani wyksztalcenia super. nawet szans na meza ktory by mnie utrzymywal wiec skoncze jako bezrobotna z przegranym zyciem... ide sie pociac