Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serwatka w proszku

17 latka i 26 latek?

Polecane posty

Gość serwatka w proszku

No własnie. Co sądzicie o związku 17 letniej dziewczyny z 26 letnim facetem? :)

Gość serwatka w proszku
wredniak1604 ja już mam swojego 26 latka :)

Gość spi
Nie za stary dla ciebie?

Gość serwatka w proszku
Duzo ludzi własnie takie zdanie ma, dlatego pytam Was co o tym myslicie :) Co oczywiscie nic miedzy nami nie zmieni :P Dogaduje się z nim jak z nikim :) Mimo, ze to może dziwne. :) Znacie ludzi w zwiazkach z taka roznica wieku? Uklada im sie?

Gość dffddf
a to duza róznica? ja mam 28 i dla mnie 26-letni facet to dziecko. W Twoich oczach to zapewne dojrzały, stateczny mężczyzna, ale tak nie jest :) moi znajomi wpadli - on mial 26, ona 17. Do dziś są bardzo szczęsliwi, a minelo już 10 lat, mają córkę

Gość
Cóż, między mną a moją lubą, jest tyle samo różnicy, z tym, że ona ma 18 lat. Póki co szczęśliwi oboje :). Bardzo. Powodzenia 🖐️

Gość serwatka w proszku
dffddf - Dojrzalszy od moich rówieśników. Ale stateczny? ojj :):) kot Behemot - dziękuję :):)

Gość elenoor
to zalezy chyba na jakiej plaszczyznie, a czy Ty czasem nie jestes dla niego zwyklym dzieciakiem, moze momentami chociaz? a macie tematy wspolne, jakies zainteresowania ? a jak sprawy lozkowe, no bo powiedzmy sobie szczerze, jesli nie jestes dyskotekowa malolata, to sie chyba chlopak( w tym wieku !!! ) naczeka na Ciebie, a nastepnie bedzie obchodzil jak z porcelana :P

Mam koleżankę, która jak miała 13 lat zaczęła być z gościem co miał 20 :O Tragedia, koleś chyba pedofil ;) I wydawało by się, że takie coś nie wytrwa długo, a są ze sobą do teraz. Ona ma 23 lata :) Szok. Dlatego i taki związek może przejść, ale nie musi. Zależy jakie podejście ma facet i czy dziewczyna jest z tych mądrzejszych czy raczej młodych gruppi :P

Gość jkasjjabdnsjadnsadcxd
lepiej ze facet ma 26 lat bo jest dojrzalszy mysle ze 17 lat dla dziewczyny to doskonaly wiek na zwiazek z dojrzalym facetem a jak wszystko pojdzie ok to za pare lat on bedize podstarzaly panem a ty mloda dupa;)i nie bedzie musial szykac mlodszej;)

Gość serwatka w proszku
potrafimy gadac calymi dniami i nocami. a co do porcelany, no nie sadze; traktuje mnie normalnie ;) ale naczekac sie bedzie musiał ;)

Gość elenoor
no wlasnie nie wiem czy taki facet 26 letni bedzie czekal nie wiadomo ile, on nie ma 20 lat albo i mniej. taka roznica wieku, raczej juz nie ma przeszkod kiedy dziewczyna ma np 22 lata .... ale 17 ? nie wiem.

Gość
elenoor => jak dziewica to można poczekać, jak nie to należy poszukać takiej co da w miarę szybko.

Gość serwatka w proszku
myśle ze bedzie czekal, a ja nie jestem juz dziewica (niestety) byłam w 3 letnim zwiazku wczesniej i stalo sie. Jest miedzy nami duzo czulosci, czasami sypiam u niego, ale to tylko jest sen i przytulanie. Jemu narazie wystarcza :)

Gość serwatka w proszku
ale wiecei czasami rozbraja mnie tym jaki jest NIE powazny. Jestesmy razem itd, dogadujemy sie swietnie... Ale czy to mozliwe ze jest mniej dojrzaly i powazny niz ja? Nie wiem, chyba glupieje.

Gość serwatka w proszku
ale wiecei czasami rozbraja mnie tym jaki jest NIE powazny. Jestesmy razem itd, dogadujemy sie swietnie... Ale czy to mozliwe ze jest mniej dojrzaly i powazny niz ja? Nie wiem, chyba glupieje.