Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta pytająca

Czego pragną faceci?

Polecane posty

Gość
setunia => nie chciałem podawać już kryteriów tak oczywistych. "Konia! Królestwo za konia, co ma 4 nogi, głowę i ogon" :P

Gość
black velvet => chorób wenerycznych?

Gość Geronimo 57
Bo kocha,tak kocha,a jak się kocha,to nie ma przebacz:)

Gość Geronimo 57
O Dżizas,chyba trafiłeś w sedno,chyba tak:)

no czyzbym sie mylila?:D czyz tego wlasnie nie pragnicie:P Black na pewno teraz nie zgadny jaki masz nick:)

Gość Geronimo 57
jak się telefony urywają to chyba do Agencji towarzyskiej,a tam wiadomo można coś podłapać,dobrze ze chorobę weneryczną,a można coś gorszego,no ale popyt na prostytutki zawsze był,jak facet nie ma tego w domu,to idzie do burdelu,tylko nie pomyśli ze narobi sobie kłopotów.

to w koncu o czym jest ten temat?:) o tym czego pragna, czy czego sie boja faceci?:)

Faceci pragną przeróżnych rzeczy, z zależności od upodobań. Często chcą za dużo w stosunku do tego, co mogą ofiarować... ale chyba przede wszystkim chcecie od Kobiety tego, by była sobą, prawda? Bo jeśli taka "prawdziwa" wam się spodoba, to już macie kobietę na całe życie która nie gra specyficznego "gatunku" przed wami..

Gość Geronimo 57
Setunia :)czy tego pragniemy?coś ci powiem tak od serca,to moja dziewczyna chciała to robić,nie ja,uwazalem ze to poniżej jej godności,miałem takie wychowanie,ze uwazalem ze jak kobieta to robi,to jak prostytutka,ale moja dziewczyna robi to z miłości :)rozumiesz różnicę?jak kochasz to się drugiej osoby nie brzydzisz,kochasz ją całą:) ale tobie to trudno zrozumieć,jesteś wyrachowana,tak myśłe albo trafiłaś na chuja.

Gość
Fioletowo Liliowa => jeśli jest kimś, może być i sobą :P

Geroninmo nie mam pod tym wzgledem zlych doswiadczen:) tak tlko napisalam-za duzo na forum przebywam i przeklam tymi tekstami;)

Gość Geronimo 57
Tak prwda zeszliśmy z tematu,ale to setunia zaczeła.Sorry ze dałem się wkręcić ale ja wiedziałem ze w końcu, o to się oprze:)

Gość Geronimo 57
Ok.Setunia,po co robić sobiew złą krew tylko rozmawiamy.

Ja też uważam że jak się kogoś kocha to nie ma się żadnych oporów do niego :D Ze swoją kobietą robiliśmy naprawdę rzeczy o które siebie nie podejrzewaliśmy :D

Kot Behemot - ja o tym mówię ;) nie mówię o laskach, którym wydaje się, że są taaaaaakie zajebiste i mimo iż mają pełno wad nie chcą się zmienić. Tylko o takich no hm.. normalnych kobietach :D Ja się też za taką uważam :P oczywiście nie jestem bez wad, ale źle ze mną nie jest.. ;)

Geronimo alez rozmawiajcie:) ja sobie tylko tak zaratowalam;) chetnie sie dowiewem czego tak naprawde pragniecie:)

Gość Geronimo 57
Wiesz setunia poczytaj sobie książke pt."Meskie pragnienia" i tam jest wyraznie napisane,ze kobieta uwielbia gdy facet robi jej minetkę,to dla niej wyraz miłości,pożadania i oddania,jeżeli kobieta nam to robi odbieramy to tak samo,to objaw miłóści.,oddania.Tak,a ty to sprowadzasz do fizjologii smutne.:(

Gość Geronimo 57
Jak żartowalaś to ok.:))))

Gość Do użytku służbowego
"Jakie cechy powinna posiadać kobieta, aby rozkochiwać w sobie wszystkich facetów? " Wszystkich ??? A kto by taką chciał ! :O

Gość Geronimo 57
Setunia,przeczytałaś wypowiedzi facetów i zrób z tego skrót,referat,nie wiem jak to nazwiesz,ale wyciśnij z tego prawde,czego pragną faceci,tego samego co wy kobiety,miłosci zrozumienia,oddania,rozejrzyj się dookoła co sie wyrabia,ile zdrad,rozwodów,z róznych przyczyn,wyjazd z kraju,inny facet,zdrady,jak sie czyta nie które wypowiedzi kobiet "ze tylko 25 cm" się liczy u faceta,a znam takie przypadki,jak kobieta odeszła od faceta bo tamten miał większego,to nimfomanka, jak spotka innego, ktory ma jeszcze wiekszego to go zostawi i pójdzie.Prawdziwa miłość i oddanie,wszystko zwycięży,samotność,rozłąkę i roztrerki.Dla mnie nie ma znaczenia,jaki kobieta ma rozmiar biustu.Ma mieć w sobie to "cos" to trudno określić.To chemia,to przeznaczenie:)

No bo nie wiem pytanie jak by nikt nigdy nie miał chłopaka :P Żadna już nie wie co facetowi daje radość szczęście ??